troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.028
- Πόντοι
- 5.506
αν σε ξυπνησανε θα τους τσιμεντωσω εναν εναν....
αν σε ξυπνησανε θα τους τσιμεντωσω εναν εναν....
εμενα μου αρεσει να την λεω ετσι εχει πλουσια τα ελεη
Να μην ντεπεσαι Να εξωτερικευεις τα συναισθηματα σου . Κανει καλο στην υγεια
απο τον Κοντολαγνο ξεκινα Δεν τ αρεσει το μαλλι μου το μωβ και ολο με την λεει και με στεναχωρει :'( :'(αν σε ξυπνησανε θα τους τσιμεντωσω εναν εναν....
Δεν έχουν κι αυτά τα καημένα συναισθήματα;Ποια συναισθήματα να εξωτερικευσει? Εδώ σου λέει έχουν πρηστεί τα αρχιδια του κάθε φορά που σε βλέπει.... :S
τι ε τι τι :coolcondom:
Ποια συναισθήματα να εξωτερικευσει? Εδώ σου λέει έχουν πρηστεί τα αρχιδια του κάθε φορά που σε βλέπει.... :S
νταν.....απο τον Κοντολαγνο ξεκινα Δεν τ αρεσει το μαλλι μου το μωβ και ολο με την λεει και με στεναχωρει :'( :'(
Α αααα γι αυτο εχει χαμηλα τον καβαλο καθε φορα που ερχεται στο castingΠοια συναισθήματα να εξωτερικευσει? Εδώ σου λέει έχουν πρηστεί τα αρχιδια του κάθε φορά που σε βλέπει.... :S
ναι ναι και να μου ρίχνεις χυλόπιτα επειδή είμαι μπαζο κλαψ κλαψΝα μην ντεπεσαι Να εξωτερικευεις τα συναισθηματα σου . Κανει καλο στην υγεια
μιλαει αντρικια και σταραταΧυδαιοτητες
νταν.....
ανατολικα της σαλαμινας να τον φαν οι κοκοβιοι.
Για να σε κανω καλυτερο βρε . Εχε μου εμπιστοσυνηναι ναι και να μου ρίχνεις χυλόπιτα επειδή είμαι μπαζο κλαψ κλαψ
πω πω εγώ της μιλάω με το συς και με το σας δε μιλάτε κυριλαταΠοια συναισθήματα να εξωτερικευσει? Εδώ σου λέει έχουν πρηστεί τα αρχιδια του κάθε φορά που σε βλέπει.... :S
Και προστυγχα να προσθεσω . Ασε που βαζει και ωραια γκιφιαμιλαει αντρικια και σταρατα
νταν.....
ανατολικα της σαλαμινας να τον φαν οι κοκοβιοι.
μιλαει αντρικια και σταρατα
με άσπρη ρόμπα έρχομαι στα καστιγκ γνωστά αυτά πλέον σε όλη την Ελλάδα και μάλιστα ξεκουμπωτη λέω να πάρω και μια μαύρη...Α αααα γι αυτο εχει χαμηλα τον καβαλο καθε φορα που ερχεται στο casting