Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Και εγω αγαπητε !!συμφωνώ και επαυξάνω πολλάκις εις τα λεγόμενα σας αγαπητή
Και εγω αγαπητε !!συμφωνώ και επαυξάνω πολλάκις εις τα λεγόμενα σας αγαπητή
Μα η αμαρτία έχει γενικότερο περιεχόμενο. Είναι γλυκό το πιοτό της αμαρτίας κλπ...Εξαρταται τι εννοουμε αμαρτια . Για μενα αμαρτια ειναι πραγματα που θα κανει καποιος και θα κανουν κακο σε αλλους (ανθρωπους η ζωα η φυση ) . ΜΟΝΟ !!
Κόκκαλης; Χαχαχαχαχα...Σωκρατης βρε
Εξαρταται τι εννοουμε αμαρτια . Για μενα αμαρτια ειναι πραγματα που θα κανει καποιος και θα κανουν κακο σε αλλους (ανθρωπους η ζωα η φυση ) . ΜΟΝΟ !!
τυπε κι εσυ εισαι τσιπης αγορασε ενα κολομπιανικο σμαραγδι στην κυρια να σου φερθει γαντιΑμαρτια ειναι που με γλεντησες και με παρατησες σα στυμμενη λεμονοκουπα.
σωστά εσύ είχες καλή βαθμολογία στα αρχαία όταν καθόμασταν στο ίδιο θρανίο εμένα μόνο η γυμναστική μου άρεσε και να σου ζωγραφίζω καρδούλες αλλά εσύ από τότε μέχρι τώρα μου ρίχνεις χυλόπιτα κλαψ κλαψΣωκρατης βρε
τυπε κι εσυ εισαι τσιπης αγορασε ενα κολομπιανικο σμαραγδι στην κυρια να σου φερθει γαντι
Αλλά οι λεμοναδες κάνουν καλο ΑΦΟΎ.... :-*Αμαρτια ειναι που με γλεντησες και με παρατησες σα στυμμενη λεμονοκουπα.
Δεν ασχολουμαι με κολομπινες εγω τυπε.
Ναι, αλλά τα λεμόνια δε νομίζω να χαίρονται γι' αυτόΑλλά οι λεμοναδες κάνουν καλο ΑΦΟΎ.... :-*
Από ότι έχεις καταλάβει δεν τα πάω καλά με τις θρησκείες γενικότερα.. Οπότε καταλαβες να υποθέσω.Μα η αμαρτία έχει γενικότερο περιεχόμενο. Είναι γλυκό το πιοτό της αμαρτίας κλπ...
Από εκεί και πέρα δεν διαφωνώ, αλλά δεν ορίζουμε εμείς τις λέξεις και τη σημασία τους...
Ετυμολογικά πάντως η λέξη σημαίνει λάθος και την ηθική της υπόσταση απέκτησε μόνο με την έλευση του Χριστιανισμού οπότε δεν υπάρχει πιο αμαρτωλός από τους μαθητές που κάνουν δεκάδες αμαρτίες - λάθη στο σχολείο τους
Και πως να κρινουμε, εμείς οι άνθρωποι, με τα πάθη μας και τον εγωισμό μας τι είναι καλο, η, κακό, δηλ. αμαρτία.Εξαρταται τι εννοουμε αμαρτια . Για μενα αμαρτια ειναι πραγματα που θα κανει καποιος και θα κανουν κακο σε αλλους (ανθρωπους η ζωα η φυση ) . ΜΟΝΟ !!
τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι έχεις και ωραία θέα εσύ λογικάΑπό ότι έχεις καταλάβει δεν τα πάω καλά με τις θρησκείες γενικότερα.. Οπότε καταλαβες να υποθέσω.
Ωραία συζήτηση πάντως. Αν έχω χρόνο την κανουμε το βράδυ με τσαγακι δίπλα.
Αγαπητέ να το κάνω πιο ακραίο;Και πως να κρινουμε, εμείς οι άνθρωποι, με τα πάθη μας και τον εγωισμό μας τι είναι καλο, η, κακό, δηλ. αμαρτία.
Αν για παράδειγμα η γυναίκα μου, πάει με άλλον, και νιώσει ευτυχισμένη, αυτό είναι κακό για μένα, δηλ. η ευτυχία ενός ανθρώπου που υποτίθεται ότι τον αγαπάω και θέλω την ευτυχία του, είναι αμαρτία.
Ωραία θέα έχουν οι άλλοι από το απέναντι μπαλκόνι ;)τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι έχεις και ωραία θέα εσύ λογικά
και την ομορφότερη και καλύτερη γειτόνισσα εγώ τους ζηλεύω!!!!Ωραία θέα έχουν οι άλλοι από το απέναντι μπαλκόνι ;)
Εντάξει, δεν το τραβάω μέχρι εκεί, απλώς θέλω να πω ότι είμαστε τόσο εγωιστες και κτητικοί απέναντι στους συντρόφους μας, (και αυτοί το ίδιο βέβαια) που η ευτυχία τους πρέπει να εξαρτάται μόνο από εμας.Αγαπητέ να το κάνω πιο ακραίο;
Εάν η γυναίκα μου(που δεν έχω αλλά λέμε τώρα) με σκοτώσει και νιώσει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, αυτό είναι κακό για μένα, δηλαδή είναι αμαρτία κάτι που έδωσε μεγάλη χαρά στη γυναίκα που υποτίθεται ότι αγαπώ και θέλω να είναι πάντα χαρούμενη;
Αυτό εννοούσα φίλε ;)και την ομορφότερη και καλύτερη γειτόνισσα εγώ τους ζηλεύω!!!!