jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
εσυ μικρος εισαι ακομη δεν κανει να μπεις απο τωρα στα βασανα
Βρε ουτε τωρα ουτε ποτε
εσυ μικρος εισαι ακομη δεν κανει να μπεις απο τωρα στα βασανα
Ξορκιζουμε το κακοΕ, πόσες καλημέρες θα πούμε πια; Χαχαχαχα...
Πιάνει; Αν ναι, καλησπέρα και πάλιΞορκιζουμε το κακο
Kαι αλλα πολλα βεβαιως βεβαιως .... ;)Μια γυναίκα να σε σέρνει
όπου κι αν σε παρασέρνει
πάντα θα τα καταφέρνει
να την έχεις υψωμένη.....
τη διάθεση και την αίσθηση της ολοκλήρωσης βεβαίως βεβαίως...
Οχι δεν προκαμα ... Θα παω ομως οπωσδηποτε και αν δω τιποτα πιτσιρικια με μασκες, θα φωναξω τους χωροφυλακουςΕλενάρα, πήγες να δεις την ταινία Joker, και αν ναι, ποια η γνώμη σου ??
Σας αγαπάω μα δεν παντρεύομαι
Ωχ, πολλή ύλη βλέπω, θα γράψουμε διαγώνισμα;Kαι αλλα πολλα βεβαιως βεβαιως .... ;)
Αλλα μην το πεις σε κανενα ...
Αν αναφερεσαι σε μενα , αν δεν αισθανομαι καλα δεν παω καν. Ενημερωνω βεβαια εμπροθεσμα . Αμα ο αλλος ερχεται να χαλαρωσει λιγο και γω του σπαω τα νευρα με πονοκεφαλους, τοτε αυτο λεγεται αντιεπαγγελματισμος.εσυ αμα δεν θελεις να κανεις σεξ με πελατη του λες εχω πονοκεφαλο οπως λενε οι γκομενες ?
Τα βασικα κρατα ... Δεν χρειαζεται να το διαβασεις ολο καημενε ;)Ωχ, πολλή ύλη βλέπω, θα γράψουμε διαγώνισμα;
πλακα εκανα βρεΑν αναφερεσαι σε μενα , αν δεν αισθανομαι καλα δεν παω καν. Ενημερωνω βεβαια εμπροθεσμα . Αμα ο αλλος ερχεται να χαλαρωσει λιγο και γω του σπαω τα νευρα με πονοκεφαλους, τοτε αυτο λεγεται αντιεπαγγελματισμος.
Αν αναφερεσαι σε μενα , αν δεν αισθανομαι καλα δεν παω καν. Ενημερωνω βεβαια εμπροθεσμα . Αμα ο αλλος ερχεται να χαλαρωσει λιγο και γω του σπαω τα νευρα με πονοκεφαλους, τοτε αυτο λεγεται αντιεπαγγελματισμος.
Σε εμενα δεν εχει τυχει ποτέ....πλακα εκανα βρε
αλλη ερωτηση οι εκδιδομενες κρατανε τεφτερι βερεσε? δηλαδη ερχεται κανεις να ζητησει πιστωση να σου πει ρε παιδι μου γραφτα οχι στο στυλ το νταβατζιδικο ομως
φαντασου να συμβει κι αυτο τοτε μπορεις να πεις τα χω δει ολα τυπου σμαραγδα να σου ριξω ενα μανικι αλλα ξερεις πληρωνομαι στο τελος του μηνα και γω ειμαι τωρα καυλομενοςΣε εμενα δεν εχει τυχει ποτέ....
Σωστά, αλλά τη μέρα που πληρωνόμαστε είμαστε στάνταρ καυλωμένοιφαντασου να συμβει κι αυτο τοτε μπορεις να πεις τα χω δει ολα τυπου σμαραγδα να σου ριξω ενα μανικι αλλα ξερεις πληρωνομαι στο τελος του μηνα και γω ειμαι τωρα καυλομενος
Θα πρεπει να γραψω δυο ωρες για να στο αναλυσω αυτο .. Ιts complicatedΠολύ σωστά τα λες. Όμως όλοι μας έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας. Δεν μπορούμε να αποδώσουμε το ίδιο κάθε φορά. Μπορεί να έχει σχέση με τον παρτενέρ, την διάθεση, την σωματική μας φάση κλπ. Αυτά πώς τα αντιμετωπίζεις;
Καλο ε ????φαντασου να συμβει κι αυτο τοτε μπορεις να πεις τα χω δει ολα τυπου σμαραγδα να σου ριξω ενα μανικι αλλα ξερεις πληρωνομαι στο τελος του μηνα και γω ειμαι τωρα καυλομενος
Σωστος !!!!Σωστά, αλλά τη μέρα που πληρωνόμαστε είμαστε στάνταρ καυλωμένοι
κι εσυ να υποθεσω εισαι καυλωμενη την ωρα που πληρωνονταιΣωστος !!!!