Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Πειραιωτης ΑΦΟΥ..πω πω εγώ της μιλάω με το συς και με το σας δε μιλάτε κυριλατα
Πειραιωτης ΑΦΟΥ..πω πω εγώ της μιλάω με το συς και με το σας δε μιλάτε κυριλατα
Τυπε ποτέ θα τον σουλουπωσει λίγο τον Πειραιά ο πρόεδρος? Προψες βρωμουσε σκατιλα όλα τα ταμπουρια..πρεπει να καθαρίστουν κάποτε αυτοί οι υπόνομοι γιατί σε λίγο θα βγουν μέχρι και τα χελονονιτζακια με τον σέντερ... :S
Ναι παρε .Θα σε <<κοβει>> στην μεση. Θα φαινονται πιο φαρδιες οι πλατες σουμε άσπρη ρόμπα έρχομαι στα καστιγκ γνωστά αυτά πλέον σε όλη την Ελλάδα και μάλιστα ξεκουμπωτη λέω να πάρω και μια μαύρη...
στα ειχα πει ρε ....μπελαβιλα αλλα στον πεο σουΤυπε ποτέ θα τον σουλουπωσει λίγο τον Πειραιά ο πρόεδρος? Προψες βρωμουσε σκατιλα όλα τα ταμπουρια..πρεπει να καθαρίστουν κάποτε αυτοί οι υπόνομοι γιατί σε λίγο θα βγουν μέχρι και τα χελονονιτζακια με τον σέντερ... :S
σωστά το ξέρω ότι μ αγαπάς και θες να με κάνεις καλό στο σεξ που είμαι μπουμπουνας και στο καμάκι για αυτό θα σε κεράσω ένα κομμωτήριο την άλλη βδομάδα που θα αλλάξεις χρώμα στο μαλλί!!!Για να σε κανω καλυτερο βρε . Εχε μου εμπιστοσυνη
να χουμε και να αλλάζουμε μη μας περνάτε και τίποτα ότι έχουμε μόνο το βρακι μαςΝαι παρε .Θα σε <<κοβει>> στην μεση. Θα φαινονται πιο φαρδιες οι πλατες σου
στα ειχα πει ρε ....μπελαβιλα αλλα στον πεο σου
Τάκη τι γίνεται ρε φίλε με προωθησες για power of love h survivor η πρέπει να γίνω πορνοσταρ μετά τα καστιγκ για να έχω ελπίδα?
θα πέσουν τα μπετά ρε αδερφε εγώ το μόνο που ξέρω να τραγουδάω είναι τη σου κάνω μάνα μου σε σκίζω σε γαμαω σε ξεκολιαζω θες και τα αρχιδια μέσα καυλιαρα μου πάρε τις καυτές μου χυσιλες στο στόμα με στραγγιξες γαμιολα κτλ τι καυλα είσαι εσύ ρουφα το πουτσο μου το πρησμένο καυλιαρα δηλαδή αυτά που πρέπει να λέει κάποιος με ταλέντο στο σεξ κτλ δε κάνω για εκει ευχαριστώΣτο παουερ οφ λοβ έφαγα πόρτα και εγώ... Γι αυτό μετά τους πηδηξα μια παίκτρια, για να μάθουν να σέβονται....
Σουρβαιβορ δεν νομίζω να γίνει...
Θεςνα σε στείλω στο final 4 του αντένα που έστειλα και ένα καυλακι τις προάλλες? Έχεις καθόλου φωνή ή θα λυγίσει και ο τσιγγος με την αγριογκαριδα σου?
θα πέσουν τα μπετά ρε αδερφε εγώ το μόνο που ξέρω να τραγουδάω είναι τη σου κάνω μάνα μου σε σκίζω σε γαμαω σε ξεκολιαζω θες και τα αρχιδια μέσα καυλιαρα μου πάρε τις καυτές μου χυσιλες στο στόμα με στραγγιξες γαμιολα κτλ τι καυλα είσαι εσύ ρουφα το πουτσο μου το πρησμένο καυλιαρα δηλαδή αυτά που πρέπει να λέει κάποιος με ταλέντο στο σεξ κτλ δε κάνω για εκει ευχαριστώ
πήρα από τον Τάκη!!!Αίσχος.
Βάψτα μαύρα να σ αγαπήσω ξανά.Δεν τ αρεσει το μαλλι μου το μωβ και ολο με την λεει και με στεναχωρει :'( :'(
Πουθενά αυτό, Νετφλιξ και λοιπά, α μπορεί να πάω να δω τον joker..Έλενα τι θα κάνεις το τριήμερο? Που θα πας να σκάσω μούρη να σε κοζαρω?
βιραμαν θα τα βάψω να σκάσειςΒάψτα μαύρα να σ αγαπήσω ξανά.
πως να είναι άραγε από κοντα με μαύρα μαλλιά?Βάψτα μαύρα να σ αγαπήσω ξανά.
Έχω ακούσει ότι οι γυναίκες με τα περίεργα μαλλιά έχουν απωθημένα, ειναι καταπιεσμένες,βιραμαν θα τα βάψω να σκάσεις