panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 8.816
πορνοσταρ team από μπουρδελα κομ ολεεεεεεσεντερ φορ εγω κοτζαμ διμετρος 1,72,72 χιλιοστα
πορνοσταρ team από μπουρδελα κομ ολεεεεεεσεντερ φορ εγω κοτζαμ διμετρος 1,72,72 χιλιοστα
όλα μεσαααααααααααααα χαχαχαχααρχοντα ξετσουμισε ο σταρ ;) ο παναγος ;) ο γκουσγκουνης του επομενου αιωνα
Εγώ playmaker, μου αρέσει να κάνω παιχνίδι γενικώς ;)
Dream teamπορνοσταρ team από μπουρδελα κομ ολεεεεεε
εσυ τσιρλιντερΕγω?? :'(
Πάουερ φόργουορντΕγω?? :'(
εσυ τσιρλιντερ
Πορνοσταρ team από bourdela θα γράψει ιστορία όλες οι ηλικίες μέσα 60 50 30 τα πάντα ολα κουβαλάνε στις πλάτες γαμησια χρόνων και δε μασάνε πουθενά έχουν χτίσει φυλής Μεταξουργείο γανιστρωμες έχουν προικισει κορασίδες και κορασίδες και έχουν στείλει στη σύνταξη ένα λόχο γυναικες
τι ειναι τουτος εδω ρε θα μας περασουν για μεγα και τρανους πορνουςΠορνοσταρ team από bourdela θα γράψει ιστορία όλες οι ηλικίες μέσα 60 50 30 τα πάντα ολα κουβαλάνε στις πλάτες γαμησια χρόνων και δε μασάνε πουθενά έχουν χτίσει φυλής Μεταξουργείο γανιστρωμες έχουν προικισει κορασίδες και κορασίδες και έχουν στείλει στη σύνταξη ένα λόχο γυναικες
αντε λογω υψους πας για κοκολακης
τι ειναι τουτος εδω ρε θα μας περασουν για μεγα και τρανους πορνους
Θα είναι κι ο Σπαλιάρας στην ομάδα;Κάτι Ρόκο σιφρεντι θα πάνε για σύνταξη αν μαζευτούμε όλοι έχουμε γαμησει 30 χιλιάδες κορίτσια
ναι ναι θα γελανε και τα ραδιοφωνα μαζι μαςΣκληροι καριολιδες!@
Κάτι Ρόκο σιφρεντι θα πάνε για σύνταξη αν μαζευτούμε όλοι έχουμε γαμησει 30 χιλιάδες κορίτσια
ναι ναι θα γελανε και τα ραδιοφωνα μαζι μας
σιγα μην χεσω παναγος η παλουκι λουκΘα είναι κι ο Σπαλιάρας στην ομάδα;
όχι αυτός λέει ότι έχει γαμησει δεν υπάρχουν αποδείξεις. Εμείς έχουμε στοιχεία τα κοριτσακιαΘα είναι κι ο Σπαλιάρας στην ομάδα;
το χω κάνει καινούργιο αλλά δε το λεω ακόμα αλλά το παναγος περνάει πολλυ στη πορνοβιομηχανια τους αρέσει τεσπα θα δούμεσιγα μην χεσω παναγος η παλουκι λουκ