TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
εγω φιλε φετος δεν παω λογω παναγου ;) θελω να κερδισει
Τασσο στο επομενο να παμε κ μεις
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Headbaning2 :headbaning2: :headbaning2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning2.gif)
![Headbaning2 :headbaning2: :headbaning2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning2.gif)
εγω φιλε φετος δεν παω λογω παναγου ;) θελω να κερδισει
Τασσο στο επομενο να παμε κ μεις
να πάτε είναι μια συναρπαστική εμπειρία ειλικρινά
Δεν αρκεί αυτό, ρώτα τον Πανάγο για τα sos...Γιατι θελει προετοιμασια?,
Θα δειξω το προφιλ μου στο μπου![]()
Γιατι θελει προετοιμασια?,
Θα δειξω το προφιλ μου στο μπου![]()
εγω φιλε φετος δεν παω λογω παναγου ;) θελω να κερδισει![]()
του χρονου ναι παρε θεση απο της 2 την νυχτα σαν την τριτη ηλικια που στηνεται να παρει την συνταξη τους
![]()
![]()
ουα ουαΑμε με λιακο ντιμ κ αθηναιο κ τασσουλη![]()
ευχαριστω κύριε Τάσο. Σας μερσοεγω φιλε φετος δεν παω λογω παναγου ;) θελω να κερδισει![]()
του χρονου ναι παρε θεση απο της 2 την νυχτα σαν την τριτη ηλικια που στηνεται να παρει την συνταξη τους
![]()
![]()
Αστεία αστεία κατεβάζουμε ομάδα μπάσκετΑμε με λιακο ντιμ κ αθηναιο κ τασσουλη![]()
Αστεία αστεία κατεβάζουμε ομάδα μπάσκετ![]()
σεντερ φορ εγω κοτζαμ διμετρος 1,72,72 χιλιοσταΑστεία αστεία κατεβάζουμε ομάδα μπάσκετ![]()
coach ιννα ρε Έλενα υπεύθυνη καστιγκ τεο εργοδότης κτλΕτσι ετσι
Κ ελεναρα για coach![]()
να πάτε και εσείς κύριε μη μασατε![]()
..
Πήρε φωτιά τό τοπικ![]()
αρχοντα ξετσουμισε ο σταρ ;) ο παναγος ;) ο γκουσγκουνης του επομενου αιωνα![]()
..
Πήρε φωτιά τό τοπικ![]()
Εγώ playmaker, μου αρέσει να κάνω παιχνίδι γενικώς ;)σεντερ φορ εγω κοτζαμ διμετρος 1,72,72 χιλιοστα![]()
![]()