iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Ήρθε το βίντεο και ηρεμήσαμε όλοιΧαμος παντως στο νημα
Ήρθε το βίντεο και ηρεμήσαμε όλοιΧαμος παντως στο νημα
Tωρα εσυ κατι <<εννοεις>>Ήρθε το βίντεο και ηρεμήσαμε όλοι
Απλώς υπήρχε μία αναστάτωση κατά τη διάρκεια της αναμονής. Βλέπεις, τα αγοράκια είναι να μην τους τάξεις κάτι, θα χαλάσουν όλο τον κόσμοTωρα εσυ κατι <<εννοεις>>
Απλώς υπήρχε μία αναστάτωση κατά τη διάρκεια της αναμονής. Βλέπεις, τα αγοράκια είναι να μην τους τάξεις κάτι, θα χαλάσουν όλο τον κόσμο
Αααα εγω οτι ταζω το κανω .. Δεν πιστευω να υπαρχει παραπονοΑπλώς υπήρχε μία αναστάτωση κατά τη διάρκεια της αναμονής. Βλέπεις, τα αγοράκια είναι να μην τους τάξεις κάτι, θα χαλάσουν όλο τον κόσμο
Αααα εγω οτι ταζω το κανω .. Δεν πιστευω να υπαρχει παραπονο
Αααα εγω οτι ταζω το κανω .. Δεν πιστευω να υπαρχει παραπονο
λοιπον ειδα τη συνεντευξη η γυναικα ειναι ερωτευσιμη αγαπουληδες μακρια
:- :- :- :-λοιπον ειδα τη συνεντευξη η γυναικα ειναι ερωτευσιμη αγαπουληδες μακρια
μακριά στους αγαπουληδες η κοπέλα είναι εκεί έξω να προσφέρει ηδονή και να πληρωθεί για αυτό και μόνο αυτό φαντάζομαι όσοι πάνε και δαγκώσουν την λαμαρίνα και τους δημιουργηθούν προσδοκίες για περαιτέρω μάλλον θα μπλεξουνΟ πιο εύστοχος χαρακτηρισμός ever για την Έλενα: «είναι ερωτεύσιμη» !!
Η συμβουλή όμως στο δεύτερο σκέλος «μακριά» άστοχη!!
Μακριά από μια τέτοια γυναίκα;
Ε όχι κρίμα κι άδικο!!
Σωστότατοςμακριά στους αγαπουληδες η κοπέλα είναι εκεί έξω να προσφέρει ηδονή και να πληρωθεί για αυτό και μόνο αυτό φαντάζομαι όσοι πάνε και δαγκώσουν την λαμαρίνα και τους δημιουργηθούν προσδοκίες για περαιτέρω μάλλον θα μπλεξουν
Μου λερωσε τον καναπέ
Κάποιος σχολίασε ότι «στάζει κάβλα»!!
Αν ήξερε ότι κάτω απ´ αυτό το σέξι σακακι-σορτσάκι δεν φοράει απολύτως τίποτε τι θα έγραφε;;
;)
αυτό ισχύει για όλες τις επαγγελματίες του σεξ σε γενικές γραμμές. Απλά μερικές πουλάνε και έρωτα όταν βρίσκουν συναισθηματικο κενό σε εμάς τους άντρες για διάφορους λογους για να χαψουμε το παραμύθι και μας γαμανε και τη ζωή και τη τσέπη. Αυτό ισχύει για call girl κοπέλα σε οίκο ανοχής και φυσικά για τις στριππερ.και ο λόγος είναι ότι δεν είμαστε μόνο για ηδονή αλλά και για αγάπη και έρωτα που δυχτυχως στις μέρες μας για πολλούς λόγους έχει εκλείψει αυτό και ψάχνουμε ένα σαν αποκούμπι πολλοί από μας σε όλη αυτή τη διαδικασία της πληρωμενης ηδονής. Το ξέρεις από πριν ότι είναι λάθος αν συμβεί με κάποια άλλα είναι εύκολο να παρασυρθείς και έχουν κλείσει και σπίτια και έχουν διαλυθεί οικογένειες για μια τέτοια φάση. Αυτή είναι η αποψη μουμακριά στους αγαπουληδες η κοπέλα είναι εκεί έξω να προσφέρει ηδονή και να πληρωθεί για αυτό και μόνο αυτό φαντάζομαι όσοι πάνε και δαγκώσουν την λαμαρίνα και τους δημιουργηθούν προσδοκίες για περαιτέρω μάλλον θα μπλεξουν
αυτό ισχύει για όλες τις επαγγελματίες του σεξ σε γενικές γραμμές. Απλά μερικές πουλάνε και έρωτα όταν βρίσκουν συναισθηματικο κενό σε εμάς τους άντρες για διάφορους λογους για να χαψουμε το παραμύθι και μας γαμανε και τη ζωή και τη τσέπη. Αυτό ισχύει για call girl κοπέλα σε οίκο ανοχής και φυσικά για τις στριππερ.και ο λόγος είναι ότι δεν είμαστε μόνο για ηδονή αλλά και για αγάπη και έρωτα που δυχτυχως στις μέρες μας για πολλούς λόγους έχει εκλείψει αυτό και ψάχνουμε ένα σαν αποκούμπι πολλοί από μας σε όλη αυτή τη διαδικασία της πληρωμενης ηδονής. Το ξέρεις από πριν ότι είναι λάθος αν συμβεί με κάποια άλλα είναι εύκολο να παρασυρθείς και έχουν κλείσει και σπίτια και έχουν διαλυθεί οικογένειες για μια τέτοια φάση. Αυτή είναι η αποψη μου