Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Οχι.. Εχω χωρισει χρονια!Μια αδιακριτη ερωτηση. Ο τύπος που σε συνοδεύει ειναι ο ανδρας σου??
Συνεργατης..
Οχι.. Εχω χωρισει χρονια!Μια αδιακριτη ερωτηση. Ο τύπος που σε συνοδεύει ειναι ο ανδρας σου??
..προσοχή στον τόνο....Πνιγηκα χριστιανε μου.. Πιο μαλακα
Θες αιφονι, το θες και ροζουλιAPPLE IPHONE 8 PLUS SKIN
..προσοχή στον τόνο....
Την αλλη φορα θα σε φωναξω ;)αυτο το concept ειναι μεγαλη καυλα!!θελω και εγω!!!
σοβαρα τωρα ...ποσα ατομα μπορει να βρισκονται στο χωρο οταν γυριζεται ενα πλανο...μια σκηνη ;Την αλλη φορα θα σε φωναξω ;)
Και 15 καμμια φορα ... εξαρταται την σκηνησοβαρα τωρα ...ποσα ατομα μπορει να βρισκονται στο χωρο οταν γυριζεται ενα πλανο...μια σκηνη ;
πραγματικα απορω πως μπορειτε και λειτουργητε με ολο αυτο το πληθος γυρω σας...οσο καυλωμενος και να σαι το εργαλειο θα αρνηται να συνεργαστει..Και 15 καμμια φορα ... εξαρταται την σκηνη
Οντως ειναι μεγαλο προβλημα .. Αλλα υπαρχουν λυσεις για ολα . ;) Ειχαμε μια συζητηση παλια σ αυτο το νημα γι αυτο το θεμα .πραγματικα απορω πως μπορειτε και λειτουργητε με ολο αυτο το πληθος γυρω σας...οσο καυλωμενος και να σαι το εργαλειο θα αρνηται να συνεργαστει..
βρε ναι ..σιγουρα θα υπαρχει λυση...αλλα δεν παυει να ειναι αγγουρι ...μονο που ο καθε ενας θα λεει το μακρυ του και το κοντο του...ποτε ο αλλος θα κοβει το γυρισμα γιατι δεν ησουν εκφραστικη(κος)...ποτε πεφτει το ...ηθικο του παρτενερ...βαλε και τις ωρες που απαιτουνται για να γυριστει μια σκηνη 8-10 λεπτων...εεεε ποσο πια...σιγουρα θα σου ρχεται να μοιρασεις καμια φαπαΟντως ειναι μεγαλο προβλημα .. Αλλα υπαρχουν λυσεις για ολα . ;) Ειχαμε μια συζητηση παλια σ αυτο το νημα γι αυτο το θεμα .
βρε ναι ..σιγουρα θα υπαρχει λυση...αλλα δεν παυει να ειναι αγγουρι ...μονο που ο καθε ενας θα λεει το μακρυ του και το κοντο του...ποτε ο αλλος θα κοβει το γυρισμα γιατι δεν ησουν εκφραστικη(κος)...ποτε πεφτει το ...ηθικο του παρτενερ...βαλε και τις ωρες που απαιτουνται για να γυριστει μια σκηνη 8-10 λεπτων...εεεε ποσο πια...σιγουρα θα σου ρχεται να μοιρασεις καμια φαπα
Φίλε μου νομίζεις ότι η στύση σε αυτές τις ταινίες είναι φυσιολογική ;
Κάνουν μια ενεσούλα στο εργαλείο και δεν πέφτει με τίποτα...!!!
παπαβερινουλα κ ολα καλα ;)Φίλε μου νομίζεις ότι η στύση σε αυτές τις ταινίες είναι φυσιολογική ;
Κάνουν μια ενεσούλα στο εργαλείο και δεν πέφτει με τίποτα...!!!
...και μετα το γυρισμα τον κραταμε να κρεμαμε τις πετσετες ...παπαβερινουλα κ ολα καλα ;)
είναι γαμιαδες με πιστοποίηση δε μπορεί μετά να σου πει γκόμενά δεν ήσουν καλός στο σεξ την αφοπλίζεις... Εγώ μωρό μου έχω παίξει και σε ταινία... Μένει καγκελο μετά αυτήε ναι ειναι επαγγελματιες, δεν ειναι μηχανες και μη τους βλεπετε σαν τετραφυλες ντουλαπες αλλο το ενα αλλο το αλλο
είναι γαμιαδες με πιστοποίηση δε μπορεί μετά να σου πει γκόμενά δεν ήσουν καλός στο σεξ την αφοπλίζεις... Εγώ μωρό μου έχω παίξει και σε ταινία... Μένει καγκελο μετά αυτή
[/quote
αμα κανεις ταινια εσυ υποσχομαι να την αγορασω. Θα ειναι η πρωτη τσοντα που πληρωσα και δεν κατεβασα απο torrent χαχαχαχαχ
Καλο χειμωνα καταρχην Ελενα μου!παπαβερινουλα κ ολα καλα ;)
Θειουλη θα μου δωκεις χαρτζηλικι να παω την κυρα Λενα για καφε ή να σπασω κουμπαρα;
Η λεξη πενομαι δεν ειναι αποδεκτη απαντηση.