Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Τες πα δεν μπορω να το βρω τωρα ..Θυμήθηκα bamboo vegan λέγεται σολωνος 102 εκεί πουλάνε vegan λουκάνικα
Τες πα δεν μπορω να το βρω τωρα ..Θυμήθηκα bamboo vegan λέγεται σολωνος 102 εκεί πουλάνε vegan λουκάνικα
Ειναι μαγειρεμενα ομως ... Ξεχνας οτι ειμαι raw... Aν και το καλοκαιρι φετος ξεφυγα αθλιωςΘυμήθηκα bamboo vegan λέγεται σολωνος 102 εκεί πουλάνε vegan λουκάνικα
εγώ είμαι smackdown αν εσύ είσαι raw έλα να παιξουμε ξύλο σε κάνα κρεβάτι χάχα. Δε πειράζει θα μπεις στο πρόγραμμα τώρα...Ειναι μαγειρεμενα ομως ... Ξεχνας οτι ειμαι raw... Aν και το καλοκαιρι φετος ξεφυγα αθλιως
Βρε το raw δνε ειναι krav maga να παιξουμε κλωτσομπουνιδια ... Ειδος βιγκανισμου ειναιεγώ είμαι smackdown αν εσύ είσαι raw έλα να παιξουμε ξύλο σε κάνα κρεβάτι χάχα. Δε πειράζει θα μπεις στο πρόγραμμα τώρα...
το ξέρω αλλά υπάρχει και το raw στην Αμερική που μαζί με το smackdown είναι κανάλια πάλης. Βασικά κατς βασικά μουφα ξύλο με θέαμα... Βασικά σε μορφωσα και βασικά καληνύχταΒρε το raw δνε ειναι krav maga να παιξουμε κλωτσομπουνιδια ... Ειδος βιγκανισμου ειναι
Μμμμ μια μελαγχολια διακρινω η κανω λαθος.
Σε πηρε απο κατω το προκεχωρημενο της ηλικιας ?
Προκεχωρημένη είσαι και φαίνεσαι.
Α καλα.... ωμοτητες...
Προσεβληθης καλε μου ?
Παντα θα σε λεω γιατι αυτο εισαι ;) Τουλαχιστον απο οσο σε εχω γνωρισει διαδικτιακα εγω.Με είπε καλό της ρε μουνάρες.....
Παντα θα σε λεω γιατι αυτο εισαι ;) Τουλαχιστον απο οσο σε εχω γνωρισει διαδικτιακα εγω.
Καλο ξημερωμα :-* :-*
APPLE IPHONE 8 PLUS SKINΚαλησπέρα Έλενα είμαι από Θεσσαλονίκη θα μπορούσα να έχω ένα τηλέφωνο???
αυτο το concept ειναι μεγαλη καυλα!!θελω και εγω!!!και δω κανω σεξακι
Δεν ερχεται ο Τακης ειναι σε κατ οικον περιορισμο
Ισχυει εν μερει τυπε...απλα δεν μπορω να δειξω φατσα στο γυαλι ενεκα του κυρους που εχω ως προσωπο στην πραγματικη μου ζωη....
Πνιγηκα χριστιανε μου.. Πιο μαλακά