Αμα ειναι δαθεσιμο. να μην μεινει παραπονεμενο
Έτσι πολύ σωστά τα λες
Αμα ειναι δαθεσιμο. να μην μεινει παραπονεμενο
τωρα αμα σου πω οτι δεν τις ξερω..εγώ θέλω να τη δω παρτουζα με Lisa ann η Sara Jay να ξεροχυνει Η υφήλιος...
Ελα θα σε βαλουμε μασκα ;)Ισχυει εν μερει τυπε...απλα δεν μπορω να δειξω φατσα στο γυαλι ενεκα του κυρους που εχω ως προσωπο στην πραγματικη μου ζωη....
εγώ θέλω να τη δω παρτουζα με Lisa ann η Sara Jay να ξεροχυνει Η υφήλιος...
Aντε το πολυ Λαμια...που να τις βρουμε τωρα ρε panago αυτες ??? κατι ποιο τοπικο εδω αθηνα πειραια αντε Θηβα χαχχα
Την αγαπη μουΤι άλλο θα μας δείξεις???
Aντε το πολυ Λαμια...
Την αγαπη μου
Τι άλλο θα μας δείξεις???
Λες Ε ?? Εχει δικιο το παρακανα :S :Sμην ξανηγεσε ....
δε χορταινει το ματι τουΣαν τι αλλο να μας δειξει ρε μεγαλε? Μονο τις αμυγδαλες της δεν μας εδειξε ακομα...
αυτό το σάντουιτς ήταν σάντουιτς με λουκάνικο χωριάτικο η λουκάνικο vegan Έλενα δε μας έχεις πει...Aντε το πολυ Λαμια...
Μ μμμμμμ .. Δεν ειναι κακο, δεν ειν κακο. Με εδωσες ιδεα ;)Σαν τι αλλο να μας δειξει ρε μεγαλε? Μονο τις αμυγδαλες της δεν μας εδειξε ακομα...
ΒΕΓΚΑΝ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ? Για κατσε λιγο να δω κατιαυτό το σάντουιτς ήταν σάντουιτς με λουκάνικο χωριάτικο η λουκάνικο vegan Έλενα δε μας έχεις πει...
μόνο ο ωρλ της θα τις έχει δει αυτές... Τυχερός...Σαν τι αλλο να μας δειξει ρε μεγαλε? Μονο τις αμυγδαλες της δεν μας εδειξε ακομα...
Μ μμμμμμ .. Δεν ειναι κακο, δεν ειν κακο. Με εδωσες ιδεα ;)
είχα δει ένα στο. Κολωνακι μαγαζί με vegan που είχε πραγματικά τα πάντα δε θυμάμαι όνομα ρε γαμωτοΒΕΓΚΑΝ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ? Για κατσε λιγο να δω κατι
Λες Ε ?? Εχει δικιο το παρακανα :S :S