tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Αυτη η γωνια σ αρεσει παιδι της ξενιτιας
Καλησπερα :-*
αχχχχχχχχχχχχχχ καταραμένη ξενητιά
χαχαχαχαχαχα
Αυτη η γωνια σ αρεσει παιδι της ξενιτιας
μια μαλακια τη σηκώνει η ώρα μαζί με μια μπύρα είναι εμφανές αυτο...καλά σου ξηγήθηκε...
Οχι καλα δεν του εκανα . Το ζηταγε ο οργανισμος του...καλά σου ξηγήθηκε...
Πρωτα την μπυρα ....μια μαλακια τη σηκώνει η ώρα μαζί με μια μπύρα είναι εμφανές αυτο
Μας τρέλανες βραδιάτικα. Φοβερή φωτογραφία.Αυτη η γωνια σ αρεσει παιδι της ξενιτιας
Πρωτα την μπυρα ....
Κααααπως ετσι , να παει καλα το βραδυ , να κουνηθουν και λιγο τα υγρα της πυελικης περιοχηςΚαυλησπερα είναι αυτή χεχε
Εμείς τι φταίμε να μην κοιμηθούμε απόψε;Οχι καλα δεν του εκανα . Το ζηταγε ο οργανισμος του
Νου σου ... ΜΗΝ ΠΕΣΕΙς ΑΠΟ ΚΑΜΜΜΙΑ ΒΕΡΑΝΤΑ ΜΟΝΟohhh yesssssssssssss
μετά θα πηδήξω την βεράντα ;)
κατάλαβα είσαι με τις. Πιτζάμες με τα αρκουδάκια λόγω ώρας. Έχεις και άλλες ευκαιρες φώτο άραγε? ΧμμμΔεν τα εβγαλα τωρα ... Ευκαιρη την ειχα , μην μου την ζητησει κανενας καλο φιλος να βοηθησω την κατασταση
ναι σωστά με τα πατατακια...Πρωτα την μπυρα ....
Γιατρεσα μου εσύ χαχαχαΚααααπως ετσι , να παει καλα το βραδυ , να κουνηθουν και λιγο τα υγρα της πυελικης περιοχης
Αφου ξερεις την διαδικασια (ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ )... Στο τελος αυτης κανεις υπνο ΘΕΙΚΟ ;) ;)Εμείς τι φταίμε να μην κοιμηθούμε απόψε;
Και μετα και μετα ??ναι σωστά με τα πατατακια...
Νου σου ... ΜΗΝ ΠΕΣΕΙς ΑΠΟ ΚΑΜΜΜΙΑ ΒΕΡΑΝΤΑ ΜΟΝΟ
;) ;) ;) Οκ πασομπααα... έχει καλά κρατήματα ... ;)
Προτιμώ τα διπλά παιχνίδια.Αφου ξερεις την διαδικασια (ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ )... Στο τελος αυτης κανεις υπνο ΘΕΙΚΟ ;) ;)
είμαι κουρασμένος προσωπικά πάω για ύπνο αφού πιω την αμστελα μου. Η φώτο με ΚΩΛΟ χατζη θα είναι το χάδι που θα με νανουρισει... Πόσο να αντέξω ποια σήμερα ο άνθρωπος μαγείρεψα γαμησα τον έπαιξα δις και ετρεξα κι ολας. Όλα αυτά έχουν τον σκοπό τους βέβαια που αγιάζει τα μέσα... Καλό σας βράδυ από μεναΚαι μετα και μετα ??
Προτιμώ τα διπλά παιχνίδια.
Δεν θα διαφωνησω . Μιλησα αναφερωμενη σε σολο κατασταση ;)Προτιμώ τα διπλά παιχνίδια.