panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
τα ρέστα μου για βυζο χατζη... Μετρήστε τα...;) ;) ;) Οκ πασο
τα ρέστα μου για βυζο χατζη... Μετρήστε τα...;) ;) ;) Οκ πασο
νταξει ρε δυό χέρια έχεις ...
είμαι κουρασμένος προσωπικά πάω για ύπνο αφού πιω την αμστελα μου. Η φώτο με ΚΩΛΟ χατζη θα είναι το χάδι που θα με νανουρισει... Πόσο να αντέξω ποια σήμερα ο άνθρωπος μαγείρεψα γαμησα τον έπαιξα δις και ετρεξα κι ολας. Όλα αυτά έχουν τον σκοπό τους βέβαια που αγιάζει τα μέσα... Καλό σας βράδυ από μενα
Συν Αθηνά και χείρα κίνειΔεν θα διαφωνησω . Μιλησα αναφερωμενη σε σολο κατασταση ;)
Αυτη η γωνια σ αρεσει παιδι της ξενιτιας
Καλησπερα :-*
αχχχχχχχχχχχχχχ καταραμένη ξενητιά
χαχαχαχαχαχα
Eξ αλλου τα παιχνιδια (νευρωνες - συναψεις ) του μυαλου , μπορουν να κατασκευασουν ανυπερβλητης σεξουαλικης διεγερσης καταστασειςΣυν Αθηνά και χείρα κίνει
...και όταν η τύπισσα ξηγιέται σπαθί...εσύ δεν χτυπάς τον τοίχο...χτυπάς εισιτήρια...και της εξηγείς το όνειρο στην καρέκλα της φωτογραφίας...ηδού η Ρόδος...
Eξ αλλου τα παιχνιδια (νευρωνες - συναψεις ) του μυαλου , μπορουν να κατασκευασουν ανυπερβλητης σεξουαλικης διεγερσης καταστασεις
Καπως ετσι λειτουργει και το πορνο μην νομιζεις ....
...και όταν η τύπισσα ξηγιέται σπαθί...εσύ δεν χτυπάς τον τοίχο...χτυπάς εισιτήρια...και της εξηγείς το όνειρο στην καρέκλα της φωτογραφίας...ηδού η Ρόδος... Ηδου και το
εχω χτυπήσει πολλάκις και έχω καταθέσεις στο ΑΤΜ της...
εχω χτυπήσει πολλάκις και έχω καταθέσεις στο ΑΤΜ της...
Αυτα ειναι Εσυ γιαβρι μου εισαι σε αλλο επιπεδο (πλησιον του δικου μου ) :-* :-* :-*μ'αρέσει όπως "σκάβει" ο προσαγωγός και ο δικέφαλος στο γλουτό ( )
Υπόλειπεται να δούμε τους θωρακικους μυς να ξανά τονίσω εκτός αν τους δούμε αύριο με το φως του ήλιου. (οχι του πρασινου) αυτός μας άφησε προ πολλού... Δε με πιάνει ο ύπνος ώρα για Disneyland
τόσα χωράει το αtm της η παραπάνω? Χμμμεχω χτυπήσει πολλάκις και έχω καταθέσεις στο ΑΤΜ της...
Εσυ δεν πηγαινες για υπνοτόσα χωράει το αtm της η παραπάνω? Χμμμ
πάω να παίξω στη Disneyland φιλιαΕσυ δεν πηγαινες για υπνο
:-* :-*πάω να παίξω στη Disneyland φιλια
τόσα χωράει το αtm της η παραπάνω? Χμμμ