xa999
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
apolytaΕχει καλυτερη εφαρμογη υποθετω τωρα ε?
Καλησπερα
apolytaΕχει καλυτερη εφαρμογη υποθετω τωρα ε?
Καλησπερα
Και διαγραφει πιο εντυπωσιακα τις μπροστινες ανδρικες καμπυλες ε ?apolyta
Αυτη η γωνια σ αρεσει παιδι της ξενιτιας
Καλησπερα :-*
Εμένα η χτεσινή με έφτιαξε για μέρες.καλησπερα Ελενα
για ανεβασε μας καμια φωτο μας καλομαθες τωρα !!!! χιχι
Kατι απο τα παλια με μουσικη υποκρουση (που με εκφραζει μεχρι τελευταιου κυταρου) των <<Θεων>> . Royksoop - i just dont understand youκαλησπερα Ελενα
για ανεβασε μας καμια φωτο μας καλομαθες τωρα !!!! χιχι
Για μια φορά θα προδώσω τη φιλική μας σχέση και θα σου πω ότι το αβαταρ σου ειναιη διαδικτυακη μας σχεση, ειναι πνευματικοπασχαλομεθυστικη.
Υπεκυψες... Κερνας μπυρεςΓια μια φορά θα προδώσω τη φιλική μας σχέση και θα σου πω ότι το αβαταρ σου ειναι
Οχι Νικο μου δεν ισχυει αυτο. Απλα αυτο το σκ ειχα καποια θεματακια που με κρατησαν Αθηνα.Αν εκτιμω σωστα, δεν θα ανεβαινεις πλεον στη Θεσσαλονικη καθε πρωτο σαββατοκυριακο του μηνα.
σμαραγδουλα,το μαλλι ετσι ειναι τωρα?ανεμενε στο ακουστικο σου μεχρι το βραδυ.το κανονιζω και τα λεμε.Οχι Νικο μου δεν ισχυει αυτο. Απλα αυτο το σκ ειχα καποια θεματακια που με κρατησαν Αθηνα.
Το προγραμμα ισχυει απο τον επομενο μηνα ομως.
Καλησπερα :-*
Εχω καμμια βδομάδα που ειμαι εκτος..σμαραγδουλα,το μαλλι ετσι ειναι τωρα?ανεμενε στο ακουστικο σου μεχρι το βραδυ.το κανονιζω και τα λεμε.
Μακια :-* :-* Καλα να περνας Νικο μου:-* :-* :-*
<< Για μια φορά θα προδώσω τη φιλική μας σχέση.>> Υπεκυψες και προδωσες την φιλικη μας σχεση ...
Είμαι ανθρωπος της συνήθειας,. Θα επιστρεψουμε στα γνωστα μονοπατια ε ?. Μην χαλαμε και την σειρα μας ;
αυγά ίσον πρωτεινη χρειάζεται μπύρα ίσον κουφιες θερμίδες αλλά απόλαυση η ρουφιανα. Ψηφίζω πατατάκια με κόκκινα αυγά φονικός συνδιασμος!!!Είμαι ανθρωπος της συνήθειας,
Τι σ επιασε με τις μπύρες και τις αναφέρεις,
Είπαμε, καλύτερα τα κόκκινα αυγά.
Πασο.. Κοκκινα αυγα!! Είναι και επικαιρα. Καλοκαιρι ΑΦΟΥΕίμαι ανθρωπος της συνήθειας, Μια απ τα ιδια ;)
Τι σ επιασε με τις μπύρες και τις αναφέρεις,
Είπαμε, καλύτερα τα κόκκινα αυγά.