barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 22.953
- Πόντοι
- 5.506
Αυτα λες και τελικα δεν
Καλα, εσυ το νου σου ετσι πως ξαπλωνεις στας παραλιας.
Αυτα λες και τελικα δεν
holidays in the sun καριόλεςΗ αληθεια κρυβεται στους Sex Pistols μη γαμησω.
θα βγει ο Πατρικ ο αστεριας δηλαδή εγώ μαζί με τον μπομπ από το βυθό του μπικίνι να ξεκαυλωσουν από το ψάρεμα τσουχτρας πλάκα πλακαΚαλα, εσυ το νου σου ετσι πως ξαπλωνεις στας παραλιας.
Τες πα..
Να πουμε και κατι που ενδιαφερει αρκετους.
Εχω μειωσει τα ραντεβου σε κανα 2 την ημερα το πολυ, με φθινουσα περαιτερω πορεια. Οπως και την ενασχοληση μου με ταινιες (για διαφορους λογους). Η παρουσια μου ομως και εδω και στα αλλα σοσιαλ θα παραμεινει στα ιδια πλαισια αλλα με ελαφρα διαφορετικη προσεγγιση...
κάνε μας μια ανάλυση αυτής της προσέγγισης να το. Πιάσουμε.Τες πα..
Εχω μειωσει τα ραντεβου σε κανα 2 την ημερα το πολυ, με φθινουσα περαιτερω πορεια. Οπως και την ενασχοληση μου με ταινιες (για διαφορους λογους). Η παρουσια μου ομως και εδω και στα αλλα σοσιαλ θα παραμεινει στα ιδια πλαισια αλλα με ελαφρα διαφορετικη προσεγγιση...
Ειναι ανευ περαιτερω ανάλυσης αυτο που διαβασεςκάνε μας μια ανάλυση αυτής της προσέγγισης να το. Πιάσουμε.
Θα εξαρτηθει απο καποιους παραγοντες.. Εξω απο το χωρο αυτοσκεφτεσαι να σταματησεις ?
μακάρι όλα καλά. Keep walking κυριαΘα εξαρτηθει απο καποιους παραγοντες.. Εξω απο το χωρο αυτο
Θα εξαρτηθει απο καποιους παραγοντες.. Εξω απο το χωρο αυτο
Μας ενδιέφερε?Να πουμε και κατι που ενδιαφερει αρκετους.
Μας ενδιέφερε?Να πουμε και κατι που ενδιαφερει αρκετους.
Τες πα..
Αρκετους πιστεψε με. Εσενα προσωπικα οχι, γιατι η διαδικτυακη μας σχεση, ειναι πνευματικοπασχαλομεθυστικη.Μας ενδιέφερε?
Θα το καταλάβεις αν χρειαστει... ;)Eκεινους τους ταλιμπαν μαχητες του ISIS που σου ελεγα οτι κουβαλαω στα κοντεινερ?
Να τους αμολησω?
Αρκετους πιστεψε με. Εσενα προσωπικα οχι, γιατι η διαδικτυακη μας σχεση, ειναι πνευματικοπασχαλομεθυστικη.
Καλησπερα
με μένα θέλω να είναι σεξουαλικοδραματοεκπαιδευτικηΑρκετους πιστεψε με. Εσενα προσωπικα οχι, γιατι η διαδικτυακη μας σχεση, ειναι πνευματικοπασχαλομεθυστικη.
Καλησπερα
complicatedΤι είναι;
Nανι εσυ Εισαι κουρασμενο, με ολες αυτες τις αθλοπαιδιεςμε μένα θέλω να είναι σεξουαλικοδραματοεκπαιδευτικη