Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
θα μας αφήσεις πάλι μόνους κλαψ κλαψ.Λες ε ? Γραφω αποψε γιατι αυριο κ μεθαυριο , μην την ειδατε...
Και οι δυο ειναι υπεροχες η καθε μια με τον τροπο της ...ποια εκτελεση ομως,σου αρεσει καλυτερα?
Άσε τα κλειδιά κάτω απ το χάλάκι και μη βάλεις συναγερμόΛες ε ? Γραφω αποψε γιατι αυριο κ μεθαυριο , μην την ειδατε...
καληνύχτα δίδαξε μας για τη ζωή εμάς τους μικρούς μαθητές σου...Και οι δυο ειναι υπεροχες η καθε μια με τον τροπο της ...
Κλεινω ομως μ αυτο και με το διδαγμα που προκυπτει .
<< Τα ειχα ολα μια φορα μα ηθελα παραπανω >>....
Καληνυχτα σε ολους Ευχαριστω για την παρεα σας :-* :-*
Άσε τα κλειδιά κάτω απ το χάλάκι και μη βάλεις συναγερμό
Δεν υπαρχει φροντιστηριο για την ζωη ... Μονο σου την μαθαινεις !!καληνύχτα δίδαξε μας για τη ζωή εμάς τους μικρούς μαθητές σου...
Στην κυριολεξία, η ζωή σου κάνει φροντιστηριοΔεν υπαρχει φροντιστηριο για την ζωη ... Μονο σου την μαθαινεις !!
σωστά μόνο στο σεξ έχει φροντιστήριο ενα έχω να πω η ζωή έχει μια πόρτα μια πόρτα πονηρή με ένα κόκκινο φωτάκι και πληρώνεις για να μπεις έχει και υπογραφή σε ταμπέλα πλαστική Σουζάνα η πουτανα η ζωή!!! ΤζιμηςΔεν υπαρχει φροντιστηριο για την ζωη ... Μονο σου την μαθαινεις !!
Μα όλες οι γυναίκες έχουν έρθει στη γη με συγκεκριμένη αποστολήτι να πει κανεις,για αυτη τη γυναικα.Σε αυτη τη ζωη.μαλλον εχει ερθει με συγκεκριμενη αποστολη-ειναι Αγγελος.
συν shephora hondo. Pull n bear τα πλούσια κορίτσια Gucci Luis vitton moncleur δε ξέρω αν τα γράφω και σωστά χαχαΜα όλες οι γυναίκες έχουν έρθει στη γη με συγκεκριμένη αποστολή
Μια χαρά τα γράφεις, ολόσωστα, υπήρξες χορηγός?συν shephora hondo. Pull n bear τα πλούσια κορίτσια Gucci Luis vitton moncleur δε ξέρω αν τα γράφω και σωστά χαχα
παλιά σαν παιδί και εγώ τώρα έβαλα μυαλοΜια χαρά τα γράφεις, ολόσωστα, υπήρξες χορηγός?
εμεις θα τη βγαλουμε με καμια αμστελ λες ε;Παντα ειναι καλά τα σ/κ της κυριας.
Δε χωρεί αμφιβολία περι τούτου
εμεις θα τη βγαλουμε με καμια αμστελ λες ε;
σωστος εξαλλου ειμαστε φτωχοπαιδα δεν ειμαστε για γερμανικες πολυτελειες!!!amstel γιατι ετσι μας αρεσει !
σωστος εξαλλου ειμαστε φτωχοπαιδα δεν ειμαστε για γερμανικες πολυτελειες!!!