kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.947
- Πόντοι
- 6.256
Μιλάμε για κανονική προσγειάλωση.Μπηκα να πω μια καλησπερα , αν και ξερω ολοι εχετε ξεχυθει στις παραλιες
Οποτε φευγω.....
Μιλάμε για κανονική προσγειάλωση.Μπηκα να πω μια καλησπερα , αν και ξερω ολοι εχετε ξεχυθει στις παραλιες
Οποτε φευγω.....
Μην ανησυχείς φίλε, ο Μπαμπινιώτης δεν είναι μέλος εδώ, νομίζω δηλαδή
πω πω,ρε πουτανακι,με κατακαυλωσες μεσσημεριατικα με αυτο το καυλοβλεμα σου.πολυ καυλιαρικη ποζα,το βλεμα,το υφος,ολα.τωρα,πραγματικα καυλωμενη εισαι εκει περα,η ειναι για τις αναγκες της φωτογραφισης?Καλησπερα κ καλη εβδομαδα σε καθε λογης φιλο, η καρυδι οπως λεει και <<καλειδοσκοπος>>..
Καλησπέρα μαντάμ Έλενα ,να προσέχεις τα μακροβουτια!!Καλησπερα κ καλη εβδομαδα σε καθε λογης φιλο, η καρυδι οπως λεει και <<καλειδοσκοπος>>..
Χαιρετώ την ομορφη νηματοθέτρια με το λάγνο βλέμα και.......την καυλιάρικη φατσούλα.......δεν μου λες βρε Ελενάκο πολύ στην θεωρία και φιλοσοφία τον ρίξαμε, κανένα κώλαράκι ή βυζάκι θα πάρουμε μάτι;;;;Καλησπερα κ καλη εβδομαδα σε καθε λογης φιλο, η καρυδι οπως λεει και <<καλειδοσκοπος>>..
πω πω,ρε πουτανακι,με κατακαυλωσες μεσσημεριατικα με αυτο το καυλοβλεμα σου.πολυ καυλιαρικη ποζα,το βλεμα,το υφος,ολα.τωρα,πραγματικα καυλωμενη εισαι εκει περα,η ειναι για τις αναγκες της φωτογραφισης? ΤΣΟΥ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ
Αλλη μερα ... Σημερα ειμαι νροπαληΧαιρετώ την ομορφη νηματοθέτρια με το λάγνο βλέμα και.......την καυλιάρικη φατσούλα.......δεν μου λες βρε Ελενάκο πολύ στην θεωρία και φιλοσοφία τον ρίξαμε, κανένα κώλαράκι ή βυζάκι θα πάρουμε μάτι;;;;
το φυσικο σου,ντροπαλη και καυλωμενη.αχ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.Αλλη μερα ... Σημερα ειμαι νροπαλη
καλά λέω λοιπόν ας αφήσουμε τις φιλοσοφίες και να πάμε στο ψητό!! σε αναμονή λοιπόν...τι να κάνω θα το υποστώ....φιλούδια!!Αλλη μερα ... Σημερα ειμαι νροπαλη
Αν και "νεος" και γω θα σου πω.πρεπει να συμπληρωσεις 10 ποστ και μετα θα μπορεσεις να στειλεις προσωπικο μηνυμα.Καλησπέρα,επειδή είμαι νέος στο φορουμ και δεν ξερω τι παιζει.Πως μπορώ να επικοινωνήσω με την Έλενα?
Παντα τετοια. Χαιρομαι που ολα πανε καλαΗ κίνηση διεξάγεται ομαλά.
Άντε βρε καλή μου και ξεροσταλιάζω μπροστά στην οθόνη ,για μια φώτο σουΠαντα τετοια. Χαιρομαι που ολα πανε καλα
Καλησπερα σε ολους
Εχει σκληθρες να προσεχεις και μαμουνια να προσεχεις αμα σε τυχει...Βλέπω φωτο τραβηγμένη στο δάσος ,το έχω και σαν φαντασίωση άγριο σεξ μέσα στα δεντρά και την φύση!!
Μωρέ θα τύχει , θα πάρω και το aroxol μαζί για τα μαμούνια,οργανωμένα πράγματα!!Εχει σκληθρες να προσεχεις και μαμουνια να προσεχεις αμα σε τυχει...