Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Θα εξαρτηθει απο πολλα που και, αν.. Α ξεχασα τα ΑΦΟΥελενα καλησπερα παιζει και κανενα νησι το καλοκαιρι η μονο πατρα - θεσσαλονικη ?
Θα εξαρτηθει απο πολλα που και, αν.. Α ξεχασα τα ΑΦΟΥελενα καλησπερα παιζει και κανενα νησι το καλοκαιρι η μονο πατρα - θεσσαλονικη ?
πλακα πλακα μονο καρπενησι εχει δροσια αυτη την εποχη.και το καλυτερο κοντοσουβλι και σπλιναντερο της ελλαδας.ξεχασα δε τα τρωει αυτα η κυρια παντως χειμωνα που πηγα οντως ανοιξαν τα πνεμονια μου.οι καυλες ολογω οξυγονοποιησης και υψομετρου περασαν σε ενα καλο επιπεδοΚαποια στιγμη θα περάσει και απ το καρπενήσι, μου το πε με πμ
κουφονησια θα παει η κυρια στο κατω μου το πε εμενα στο αυτι κρυφα για να ειναι αυτη η θαλασσα και μερικοι χιπις και χιπιδες παρεα και το βραδυ υπνο με κουρελου στην αμμο και σεντονι την αμμο και θεα τα αστερια και το φεγγαριΘα εξαρτηθει απο πολλα που και, αν.. Α ξεχασα τα ΑΦΟΥ
βρε μηπως παει στον ολυμπο για ορειβασια δε ξερω ας μας πει η ιδιααμα ειναι ετσι μπορει να παει στο ηρακλειο στα ματαλα που εχουν παρτι οι χιπιδες
παντα συνεπεστατη.δινεις αβερτα δουλεια για το σπιτι.για υπουργος εργασιας εισαι στην νεα κυβερνηση.λαμπρα.Παντα τετοια. Χαιρομαι που ολα πανε καλα
Καλησπερα σε ολους
Κρικελοποταμο η Τρικεριώτη?Ναι θα παω ραφτινγκ στον Κρικελοποταμο
Oυτε μια ωρα δεν εχω κανει Τον Κοντολαγνο πειραζαΚρικελοποταμο η Τρικεριώτη?
Αν λες για Τρικεριώτη οκ είναι μια χαρά ποτάμι τρίτου βαθμού
Αν λες το τκικελοποταμο πόσα χρόνια κάνεις καγιάκ?
Γιατί αν θυμάμαι καλά δεν κάνουν ράφτινγκ εκεί κ ο βαθμός δυσκολίας είναι απαιτητικός
Θα εξαρτηθει απο πολλα που και, αν.. Α ξεχασα τα ΑΦΟΥ
Δεν παω μυκονες εγωνα πας στο ναμμος !
Δεν παω μυκονες εγω
Εισαι κ πειραχτηρι ....
Ναι αμα πας για <<επαγγελματικους>> λογους ...γιατι μια χαρα ειναι ! και οικονομικα !
Θα παω σε ενα μερος πολυ οικονομικο ...ή κανα πρινσιπορτε ή σκορπιο παραγκα !
ειναι και οικονομικα εκει !
Οσο πατει ο γατουλης μουΕισαι κ πειραχτηρι ....
καλά το θυμόμουν λέω κ εγώ πως θα το κατευει?Oυτε μια ωρα δεν εχω κανει Τον Κοντολαγνο πειραζα
χαλκιδικι θα πας το βρηκα.γιατι οπως λενε σαν τη χαλκιδικι δεν εχει!!!Δεν παω μυκονες εγω
Ναι... Σπιτι μου. Εχασεςχαλκιδικι θα πας το βρηκα.γιατι οπως λενε σαν τη χαλκιδικι δεν εχει!!!
Επειγόντως Φωτογραφία του γατούλη ,για να τους συγκρίνουμε!!Οσο πατει ο γατουλης μου