Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ψεματα λες ?
Ψεματα λες ?
πρόλαβα το άνοιξα εγώ χάχα σε βάζουν βαρέα και ανθυγιεινά λογικαΔεν γινεται ετσι γιαβρι μου ... Αλλα ας μην ανοιξουμε θεμα τετοιο τωρα
Οχι βεβαια .. Δεν ειπα κατι τετοιογια να παει καποιος μαζι σου δεν σημαινει οτι ειναι στερημενος
Για ν ζησεις στην Ελλαδα μονο απο καριερα πορνοσταρ ειναι ονειρο απατηλοσωστά αγαμια η ανεργία έπεσε πάνε καλά ολα Απλά η πλειοψηφία των αντρών συμπεριλαμβανομένου και εμένα το κάνει για να φανεί γαμιας ξέρω γω στους γύρω του ή επειδή το χει παιδικό όνειρο. Αν είσαι άντρας πάντως για μένα και ζεις αποκλειστικά από τη καριέρα σου σαν πορνοσταρ πραγματικά χίλια μπράβο. Για τις γυναίκες είναι άλλη φάση πιστεύω τους άνοιγει και πχ δρόμος του εσκορτ στριπερ αν ξέρουν και χώρο κτλ και γενικά τελείως διαφορετικό. Δε ξέρω αν συμφωνεί η Έλενα με αυτά που είναι και εκ των έσω.
δες πμΚ Έλενα; Έψαχνα να βρω το νήμα του σιουγκαρ μπέϊμπς τιβι που ζηταγε γνώμες σχετικά με ιδεα μελών ώστε να μεταφερθεί στο γυαλί.
Έτσι λοιπόν εχω μια, να στην πω;Σας ενδιαφέρει;
αυτά μόνο αμερικηΓια ν ζησεις στην Ελλαδα μονο απο καριερα πορνοσταρ ειναι ονειρο απατηλο
δες πμ
ειναι και μεταλλου? για τους τεχνιτες στα μηχανουργεια@@@πρόλαβα το άνοιξα εγώ χάχα σε βάζουν βαρέα και ανθυγιεινά λογικα
Πρεπει να ηρθε ... Δεν ειχα ταισει το πιτσουνιΜπα! Τίποτα ρε συ!
ειναι και μεταλλου? για τους τεχνιτες στα μηχανουργεια@@@
Δε βάζουν ένσημα λογικό αλλιώς το ίνδαλμα μου ο ρόκο θα χε βγει νωρίς στη σύνταξη και δε θα είχε τυφλωθεί στο μάτι ελαφρως
αν ειχε ενσημα αλλα εκτος ικα.......
Πρεπει να ηρθε ... Δεν ειχα ταισει το πιτσουνι
Ήρθε! Θαύμα!
Είπες πιτσουνι και διαβασα τσουτσουνι!Αχ τι με καααμνεις...
Πόσο σωστή είσαι σε κάποια πράγματα. Για αυτο, όπως σου έχω ξαναπεί, έχεις τον απολυτο σεβασμό μουΓια να μπεις βαθια στο συστημα της πορνοβιομηχανιας πρεπει να κανεις εκπτωσεις στην υγεια σου . Τις ιδιες σχεδον που κανουν κ οι bodybuilders. Οσοι ξερουν δυο τρια πραγματα σχετικα, πιστευω καταλαβαινουν τι εννοω ...
Μια ημερα θα ηθελα να ανοιξω ενα νημα να μιλησουμε για αυτο <<συννεφακι>> που ολοι (αν οχι ολοι οι περισσοτεροι) νομιζουν οτι ειναι <<ροζουλί και βρεχει λεφτα>> . Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ...Πόσο σωστή είσαι σε κάποια πράγματα. Για αυτο, όπως σου έχω ξαναπεί, έχεις τον απολυτο σεβασμό μου
τώρα σε ποιασαΓια να μπεις βαθια στο συστημα της πορνοβιομηχανιας πρεπει να κανεις εκπτωσεις στην υγεια σου . Τις ιδιες σχεδον που κανουν κ οι bodybuilders. Οσοι ξερουν δυο τρια πραγματα σχετικα, πιστευω καταλαβαινουν τι εννοω ...