Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Σωστα και παλι... ;)Δεν πρόκειται να πει τίποτα η κυρία εκτός απο μερικές λέξεις, και καλά θα κάνει βέβαια,
Το νημα της λογικης! Φευ

Σωστα και παλι... ;)Δεν πρόκειται να πει τίποτα η κυρία εκτός απο μερικές λέξεις, και καλά θα κάνει βέβαια,
.......Σωστα και παλι... ;)
Το νημα της λογικης! Φευ![]()
καλημέρα Έλενα καλά να περάσετε σήμερα.Οτι συμβει στο τραπεζι θα αφησω να το μεταφερουν οι φιλοι που θα ειμαστε μαζι. Εγω θα ειμαι διακριτικη γιατι δεν θελω να εκθεσω ανθρωπους κ καταστασεις.
Καλημερα σε ολη την παρεα του νηματος:-*
Όλοι τέλειοι εδω πια, κουραστικό είναι, εγώ πλήτω αφόρητα,Σωστα και παλι... ;)
Το νημα της λογικης! Φευ![]()
Να ριξουμε κανα πατιρντι να συνελθουμε λιγοΌλοι τέλειοι εδω πια, κουραστικό είναι, εγώ πλήτω αφόρητα,
Θ αγιάσουμε.
Καθε αλλο παρα ραγδαιαι ηταν κοκορικο μου .. Ηρεμα πραγματα πολιτισμενα.......
........ φευ , θά Ίδομεν τας έξελίξεις αι οποίαι άναμένονται ραγδαίαι.![]()
Καλημέρα Κ.Ελενα πώς περάσατε χθές στο δείπνο , όλα καλά ;η να βάλω της φωνές!!Να ριξουμε κανα πατιρντι να συνελθουμε λιγο![]()
Καλημερα![]()
Ολα καλα γιαβρι μου . Ηρεμα (μην φωναζεις ) , κοιμουνται και τα παιδια μην τα ξυπνησουμεΚαλημέρα Κ.Ελενα πώς περάσατε χθές στο δείπνο , όλα καλά ;η να βάλω της φωνές!!![]()
Θα φώναζα μόνο αν δεν ήταν καλά τα πράγματα ,αφού λες όλα καλά δεν υπάρχει λόγος ;)Ολα καλα γιαβρι μου . Ηρεμα (μην φωναζεις ) , κοιμουνται και τα παιδια μην τα ξυπνησουμε
Καλημερα![]()
:-* :-*Καλημέρα Ελενα, κουκλα!!!!
σωπα αγορι μου εσυ κοιμησουΚαλημέρααααα με ξυπνήστε με τις φωνές σας παιδιά. Φάτε ματιά ψάρια αλλά γλυκό τι. Είχε χθες?![]()
Ειχε , τουλουμπαΚαλημέρααααα με ξυπνήστε με τις φωνές σας παιδιά. Φάτε ματιά ψάρια αλλά γλυκό τι. Είχε χθες?![]()
σωστά ένεκα καταγωγής της κυρίας ή τουλούμπα η ροξ η τρίγωνο Πανοράματος θα είχεΕιχε , τουλουμπα![]()
Παρα πολυ μεγαλη ... Εχω λαβει πανω απο 500 μελια μεχρι τωρα . Και ναι και απο γυναικες αρκεταΈλενα τι γίνεται με το κάστινγκ για πε μας δύο μηνακια μείνανε. Έχει συμμετοχή και από άνδρες και γυναίκες? Η γυναίκες μπα
τυχερος ο συνδαιτημονας που δεν ηρθαν οι αλλοι τελικα!!!Ειχε , τουλουμπα![]()
καλό αυτό που οι γυναίκες δεν έχουν ταμπού. Όσο για τους άνδρες οκ απολύτως φυσιολογικό.Παρα πολυ μεγαλη ... Εχω λαβει πανω απο 500 μελια μεχρι τωρα . Και ναι και απο γυναικες αρκετα