Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Σωστα και παλι... ;)Δεν πρόκειται να πει τίποτα η κυρία εκτός απο μερικές λέξεις, και καλά θα κάνει βέβαια,
Το νημα της λογικης! Φευ
Σωστα και παλι... ;)Δεν πρόκειται να πει τίποτα η κυρία εκτός απο μερικές λέξεις, και καλά θα κάνει βέβαια,
.......Σωστα και παλι... ;)
Το νημα της λογικης! Φευ
καλημέρα Έλενα καλά να περάσετε σήμερα.Οτι συμβει στο τραπεζι θα αφησω να το μεταφερουν οι φιλοι που θα ειμαστε μαζι. Εγω θα ειμαι διακριτικη γιατι δεν θελω να εκθεσω ανθρωπους κ καταστασεις.
Καλημερα σε ολη την παρεα του νηματος :-*
Όλοι τέλειοι εδω πια, κουραστικό είναι, εγώ πλήτω αφόρητα,Σωστα και παλι... ;)
Το νημα της λογικης! Φευ
Να ριξουμε κανα πατιρντι να συνελθουμε λιγοΌλοι τέλειοι εδω πια, κουραστικό είναι, εγώ πλήτω αφόρητα,
Θ αγιάσουμε.
Καθε αλλο παρα ραγδαιαι ηταν κοκορικο μου .. Ηρεμα πραγματα πολιτισμενα.......
........ φευ , θά Ίδομεν τας έξελίξεις αι οποίαι άναμένονται ραγδαίαι.
Καλημέρα Κ.Ελενα πώς περάσατε χθές στο δείπνο , όλα καλά ;η να βάλω της φωνές!!Να ριξουμε κανα πατιρντι να συνελθουμε λιγο
Καλημερα
Ολα καλα γιαβρι μου . Ηρεμα (μην φωναζεις ) , κοιμουνται και τα παιδια μην τα ξυπνησουμεΚαλημέρα Κ.Ελενα πώς περάσατε χθές στο δείπνο , όλα καλά ;η να βάλω της φωνές!!
Θα φώναζα μόνο αν δεν ήταν καλά τα πράγματα ,αφού λες όλα καλά δεν υπάρχει λόγος ;)Ολα καλα γιαβρι μου . Ηρεμα (μην φωναζεις ) , κοιμουνται και τα παιδια μην τα ξυπνησουμε
Καλημερα
:-* :-*Καλημέρα Ελενα, κουκλα!!!!
σωπα αγορι μου εσυ κοιμησουΚαλημέρααααα με ξυπνήστε με τις φωνές σας παιδιά. Φάτε ματιά ψάρια αλλά γλυκό τι. Είχε χθες?
σωπα αγορι μου εσυ κοιμησου
Ειχε , τουλουμπαΚαλημέρααααα με ξυπνήστε με τις φωνές σας παιδιά. Φάτε ματιά ψάρια αλλά γλυκό τι. Είχε χθες?
σωστά ένεκα καταγωγής της κυρίας ή τουλούμπα η ροξ η τρίγωνο Πανοράματος θα είχεΕιχε , τουλουμπα
Παρα πολυ μεγαλη ... Εχω λαβει πανω απο 500 μελια μεχρι τωρα . Και ναι και απο γυναικες αρκεταΈλενα τι γίνεται με το κάστινγκ για πε μας δύο μηνακια μείνανε. Έχει συμμετοχή και από άνδρες και γυναίκες? Η γυναίκες μπα
τυχερος ο συνδαιτημονας που δεν ηρθαν οι αλλοι τελικα!!!Ειχε , τουλουμπα
καλό αυτό που οι γυναίκες δεν έχουν ταμπού. Όσο για τους άνδρες οκ απολύτως φυσιολογικό.Παρα πολυ μεγαλη ... Εχω λαβει πανω απο 500 μελια μεχρι τωρα . Και ναι και απο γυναικες αρκετα