Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Get to the point.. Eισαι εκτος θεματος.... ;)τα μάθαμε και τρως κρέας Πάσχα Χριστούγεννα σόγια μπιφτέκια να μου πεις συνταγή μη ξεχάσω
Get to the point.. Eισαι εκτος θεματος.... ;)τα μάθαμε και τρως κρέας Πάσχα Χριστούγεννα σόγια μπιφτέκια να μου πεις συνταγή μη ξεχάσω
Καλη σου νυχτα ..Άμα είμαι εκτός θέματος βαθμολόγησε με με κάτω από τη βάση καληνύχτα από μενα Έλενα και λοιποί φίλοι
Στην καταστασή του , του χρειάζεται ένα μηνιαίο σεξ τριπΓιατι δεν κανετε ενα ραντεβου να εκτονωθεις και εσυ λιγο... Πιστευω θα βοηθηθεις πολυ
Γιατι δεν κανετε ενα ραντεβου να εκτονωθεις και εσυ λιγο... Πιστευω θα βοηθηθεις πολυ
Φιλικα στα λεω αυτα, μην παρεξηγηθω
Εσύ προσφέρεις Κύριως πιατο και πλουσιοπάροχο ;)Ως γνωστον Τασο εγω ειμαι βεγκαν.. Δεν προσφερω μεζεδακια. Κανουν κακο στην υγεια
o χαζος της τελευταιας στιγμης υπήρχε και παντα θα υπάρχειΕλενα κανε με μαγκα και δωσε μου το τηλ ή κατι τελοσπαντων τα εχω δει ολα σε λεω
.....Ελενα κανε με μαγκα και δωσε μου το τηλ ή κατι τελοσπαντων τα εχω δει ολα σε λεω
Καλημερα υποπτος αρχοντα μαλλον θα δειξει πιστευω συντομα
.....
....
o χαζος της τελευταιας στιγμης υπήρχε και παντα θα υπάρχει
παίχτη μου τα πράγματα είναι άπλα...συγνωμη γιατην καθυστερηση αλλα ειχα πολιτικη συζητηση!Οτι εχεις υπεροχα ματια,στο χουν ξαναπει.Οτι ολοι σε θελουν το ξερεις!Εδες που δεν μπορω να κανω κατι γιανα σε συγκινησω!?τοσες χιλιαδες γυναικες,εδω μεσα,μονο μαζισου εχω φαει κολλημα!Πρεπει να σε βγαλω εξω μπας και μου περασει!
δικαιωμα σου να είσαι ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ...Εγω φταιω που ειμαι αισθηματιας?Μηπως οποιος λεει καλησπερα στην Ελενα,πρεπει να πληρωνει φπα?Δηλαδη,οποιος απο τους υπολοιπους,λενε καλησπερα,φυλα καραουλι για να κραξεις!ημαρτον!Στο κατω κατω της γραφης,στην κοπελα απευθυνομαι δημοσια.Α θελω και αν θελει να φασωθουμε,θα σε ειδοποιησω να ερθεις να κρατας φαναρι
ρε παιχτη αν δεν βλεπεις και αν δεν ξερεις να διαβαζεις προβλημα σου ;) αλλα εδω δεν μιλαμε ετσι ειναι εκκλησία ντροπη σου :- πηγαινε να κοινωνήσειςΕγω φταιω που ειμαι αισθηματιας?Μηπως οποιος λεει καλησπερα στην Ελενα,πρεπει να πληρωνει φπα?Δηλαδη,οποιος απο τους υπολοιπους,λενε καλησπερα,φυλα καραουλι για να κραξεις!ημαρτον!Στο κατω κατω της γραφης,στην κοπελα απευθυνομαι δημοσια.Α θελω και αν θελει να φασωθουμε,θα σε ειδοποιησω να ερθεις να κρατας φαναρι
γραφτους....Ρε παιδια,εδω ειμαι καινουργιος,υπαρχουν ισορροπιες που δεν ξερω,πολλες φορες διαπιστωνω και εναν ιδιαιτερο εμφυλιο,προμοτορες ακουω,νταβατζηδες ακουω,και σε καθε περιπτωση,δεν εχω σχεση με τετοιες καταστασεις!Η συγκεκριμενη κοπελα,εχει αυτο το κατι παραπανω,που θελεις να πεις και ενα καλησπερα!Αγαπουλης ειμαι,αλλα τωρα πια,δεν εχει σημασια!Εσεις οι υπολοιποι σκληροπυρινικοι εραστες,που ματωνετε στο στιβο,βγαλτε εμας τους μεγαλυτερους ασπροπροσωπους!Ειναι σαν τους παλαιμαχους στην μπαλα!Θελουν κια αυτοι να παιξουν λιγο...
στον εμφύλιο με το ΕΑΜ ΕΛΛΑΣ η με τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ήσουνα ...?Ρε παιδια,εδω ειμαι καινουργιος,υπαρχουν ισορροπιες που δεν ξερω,πολλες φορες διαπιστωνω και εναν ιδιαιτερο εμφυλιο,προμοτορες ακουω,νταβατζηδες ακουω,και σε καθε περιπτωση,δεν εχω σχεση με τετοιες καταστασεις!Η συγκεκριμενη κοπελα,εχει αυτο το κατι παραπανω,που θελεις να πεις και ενα καλησπερα!Αγαπουλης ειμαι,αλλα τωρα πια,δεν εχει σημασια!Εσεις οι υπολοιποι σκληροπυρινικοι εραστες,που ματωνετε στο στιβο,βγαλτε εμας τους μεγαλυτερους ασπροπροσωπους!Ειναι σαν τους παλαιμαχους στην μπαλα!Θελουν κια αυτοι να παιξουν λιγο...