maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
παντα υπαρχει χρονος για ωραια ουζεριΟχι βρε ... Που χρονος για τετχοια :- :-
παντα υπαρχει χρονος για ωραια ουζεριΟχι βρε ... Που χρονος για τετχοια :- :-
καλά θα το ανακαλύψω μόνος μου... Δε κάνω εγώ χακαρισματα είμαι καλό παιδί. Υψηλές τιμές θα πιάνεις αφού είσαι τουρμπατη και χρησιμοποιείς 100ρα βενζίνα. Απλά πρέπει να πηγαίνεις και στους ιδανικούς μηχανικούς. Δε λέω αλλά για αμάξια τα αναλύσαμε προ ημερών...Δεν σε λεω ειναι μυστικο... Μπορει να μου χακαρεις το συστημα και μετα να μην πιανω υψηλες τιμες
Δεν βλεπω το λογο να μην το διαβασω.. Σε ολα μα ολα υπαρχουν δυο η και περισσοτερες οψεις.. Και καλο ειναι, αν υπαρχει δυνατοτητα, να τις ανακαλυπτουμε.Να τη πω τη μαλάκια μου δε κρατιέμαι Έλενα ποια είναι η άποψη σου για το βιβλίο που έβγαλε προ ημερών ο παλαιοκωστας. Θα το διάβαζες μια καλοκαιρινή ζέστη νύχτα? Δεν έχω σκοπό για κοινωνικό πολιτική ανάλυση να επισημάνω
Ε όχι να αγοράσω και να διαβάσω το βιβλίο του παλαιοκώστα,
θες του κουφοντινα η να σε δανείσω την αυτόβιογραφια της τζειμσον?Ε όχι να αγοράσω και να διαβάσω το βιβλίο του παλαιοκώστα,
Γιατι οχι?Ε όχι να αγοράσω και να διαβάσω το βιβλίο του παλαιοκώστα,
Δεν μου εχει περασει απο το μυαλο κατι τετοιο (το τελευταιο που εγραψες εννοω)Πάντως το ρεκόρ μου στα βιβλία το έχω κάνει στην αυτό βιογραφία της γνωστής τζενας τζειμσον παλαιότερα. Ήταν τόσο έντονος ο τρόπος ζωής της και όλα αυτά που έκανε πριν γίνει πορνοσταρ και κατά τη διάρκεια που δε με άφησε να πάω για κατουρημα. Έλενα αν στο μέλλον σου λεγε εκδοτικός να κάνεις αυτόβιογραφια θα το σκεφτόσουν?
σαφώς για το τελευταίο λέω. Ε στο μέλλον ποτέ δε ξέρεις. πάντως οι αυτό βιογραφίες είναι ωραίες γιατί ανακαλύπτεις τη ζωή αυτων πχ που βλέπεις μέσα στη τηλεόραση λαϊκών ειδώλων κτλΔεν μου εχει περασει απο το μυαλο κατι τετοιο (το τελευταιο που εγραψες εννοω)
εσύ τώρα τελευταία όλο κοπάνες είσαι και ύστερα λες γιατί σου κάνει νάζια το κορίτσιΕγώ σου προτείνω να γράψεις εσύ ένα βιβλίο με της ερωτικές στιγμές σου...και αν θες στο εκδίδω ..θα κάνουμε τρελές μπίζνες ;)
Το Ζινακι ,καταλάβει απλά κάνω ένα διάλειμμαεσύ τώρα τελευταία όλο κοπάνες είσαι και ύστερα λες γιατί σου κάνει νάζια το κορίτσι
ε ναι να τριφτουμε πουθενά αλλού ;) μέχρι να πέσει το κάστρο ;) Από την άλλη σου λέει κάτσε μήπως τσιμπήσουμε και εδώ κάνα μεζεδάκιΤο Ζινακι ,καταλάβει απλά κάνω ένα διάλειμμα
Όχι μωρέ το μυαλό σου στο πονηρό πήγε ,αφού έχω δηλώσει Ζινακιε ναι να τριφτουμε πουθενά αλλού ;) μέχρι να πέσει το κάστρο ;) Από την άλλη σου λέει κάτσε μήπως τσιμπήσουμε και εδώ κάνα μεζεδάκι
Μπα αστο καλύτερα.Εγώ σου προτείνω να γράψεις εσύ ένα βιβλίο με της ερωτικές στιγμές σου...και αν θες στο εκδίδω ..θα κάνουμε τρελές μπίζνες ;)
Γιατι δεν κανετε ενα ραντεβου να εκτονωθεις και εσυ λιγο... Πιστευω θα βοηθηθεις πολυΌχι μωρέ το μυαλό σου στο πονηρό πήγε ,αφού έχω δηλώσει Ζινακι
Ως γνωστον Τασο εγω ειμαι βεγκαν.. Δεν προσφερω μεζεδακια. Κανουν κακο στην υγειαε ναι να τριφτουμε πουθενά αλλού ;) μέχρι να πέσει το κάστρο ;) Από την άλλη σου λέει κάτσε μήπως τσιμπήσουμε και εδώ κάνα μεζεδάκι
τα μάθαμε και τρως κρέας Πάσχα Χριστούγεννα σόγια μπιφτέκια να μου πεις συνταγή μη ξεχάσωΩς γνωστον Τασο εγω ειμαι βεγκαν.. Δεν προσφερω μεζεδακια. Κανουν κακο στην υγεια