Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Δεν ειναι πολλες... Στο 27.2 % με ενα προχειρο υπολογισμοΚαλησπέρα μαντάμ Έλενα ,πως ειναι η καύλες σας ;
Δεν ειναι πολλες... Στο 27.2 % με ενα προχειρο υπολογισμοΚαλησπέρα μαντάμ Έλενα ,πως ειναι η καύλες σας ;
κρίμα :- κάτι πρέπει να γινει περί αυτού!! Να ζητήσετε την βοήθεια του κοινού ;)Δεν ειναι πολλες... Στο 27.2 % με ενα προχειρο υπολογισμο
Kουρασμενη αφου ...κρίμα :- κάτι πρέπει να γινει περί αυτού!! Να ζητήσετε την βοήθεια του κοινού ;)
Υπαρχει η γνωστη παροιμία ,η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη όποτε καλή ξεκούρασηKουρασμενη αφου ...
:-* :-* Παω να ποτισω τα λουλουδια μουΥπαρχει η γνωστη παροιμία ,η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη όποτε καλή ξεκούραση
Πρόσεχε με τη ενδυμασία πως θα βγεις για το πότισμα σεμνά ,μην έχουμε και εγκεφαλικά:-* :-* Παω να ποτισω τα λουλουδια μου
Δεν ειναι πολλες... Στο 27.2 % με ενα προχειρο υπολογισμο
Τεχνολογια παιδι μου .. ΤεχνολογιαΒγηκαν τα καυλομετρα
Καλησπέρα. Όταν φτάσουν στο 50% κάτι πρέπει να κάνεις για να εκτονωθείςΔεν ειναι πολλες... Στο 27.2 % με ενα προχειρο υπολογισμο
πες μου ότι πηγες στο "ουζερί αριστοτελους" στο "40 κυματα" το "ουζερι αγορα"Το εκανα αρμενικη βιζιτα ..
Εσυ τι φτιανς ? ?
Καλησπερα σε ολους
Αυριο θα εχω συσπειρωση και θα ανεβω στο 78.1 , συμφωνα με πληροφοριες που εχω απο <<kablon analysis>>Με 27,2 δεν παίρνεις αυτοδυναμία.
Οχι βρε ... Που χρονος για τετχοια :- :-πες μου ότι πηγες στο "ουζερί αριστοτελους" στο "40 κυματα" το "ουζερι αγορα"
κ δεν μου ειπες να ερθω να κοψουμε την καλημέρα
Παντα εχω την βαλβιδα εκτονωσης ετοιμηΚαλησπέρα. Όταν φτάσουν στο 50% κάτι πρέπει να κάνεις για να εκτονωθείς
ε ναι οι τουρμπατες γυναίκες έχουν σκαστρα οι ατμοσφαιρικες δε την χρειάζονται..Παντα εχω την βαλβιδα εκτονωσης ετοιμη
έχεις πιάσει και πάνω από 90?Αυριο θα εχω συσπειρωση και θα ανεβω στο 78.1 , συμφωνα με πληροφοριες που εχω απο <<kablon analysis>>
Μη χυ τρα ταχύτητας?Παντα εχω την βαλβιδα εκτονωσης ετοιμη
Δεν σε λεω ειναι μυστικο... Μπορει να μου χακαρεις το συστημα και μετα να μην πιανω υψηλες τιμεςέχεις πιάσει και πάνω από 90?
Ναι μη χυ τρα ταχυτητοςΜη χυ τρα ταχύτητας?