Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Η Παλια βρε θα τρομαξει .. Η παλια ?Έγινε μην μου τρομάξεις όμως και φύγεις
Η Παλια βρε θα τρομαξει .. Η παλια ?Έγινε μην μου τρομάξεις όμως και φύγεις
Δεν σε φοβάμαι , απλά για να είμαι σίγουρος το είπαΗ Παλια βρε θα τρομαξει .. Η παλια ?
Aρα ολα θα πανε πριμα ... Και αμα εισαι αρκετα μαυρος θα παμε παρακατωΔεν σε φοβάμαι , απλά για να είμαι σίγουρος το είπα
μετριόφρων η κυρία Έλενα είναι και αυτό ατου τηςΦιλια γιαβρι μου :-* :-* . Το καλυτερη το λαμβανω σαν υποκειμενικο ;) Διαφορετικοι ανθρωποι , διαφορετικα γουστα , διαφορετικες αναγκες !
Σε ευχαροιστω παντως για τα καλα σου λογια
Και λαδοτηρες με castingΘα σε τσεκαρω απο κοντα πρωτα και μετα ...
Μπράβο Έλενα, ωραία είσαι. Μπήκα μόλις τώρα είδα την φωτογραφία και ψάχνω τρύπα να τον βάλω αλλά πουTο ενα βρηκα.. Το αλλο δεν θυμαμαι που τ αφησα.
Σε φτανει
Aρα ολα θα πανε πριμα ... Και αμα εισαι αρκετα μαυρος θα παμε παρακατω
Tι να κανω ? Πολλα τα εξοδα :-Διαφήμιση jumbo?
Καλημέρα. Έλενα τη φωτογραφία θα την σχολιάσω ως εξής: Τόσα χρόνια βαρελάς τέτοιο πάτο δεν ξανάδα!!!Kαλησπερα
Ολα καλα εδω
Κύρια Χατζή τα σέβη μου , θερμή Παράκληση όταν είναι να ανεβάσετε φωτογραφίες κάντε μία προειδοποίηση πρώτα ,να έχουμε λίγο κρύο νεράκι διπλά μας για τυχόν απρόοπτα εγκεφαλικά!!Kαλησπερα
Ολα καλα εδω
Οκ . Θα βαζω κατι τετοιο πριν αλλη φορα ...Κύρια Χατζή τα σέβη μου , θερμή Παράκληση όταν είναι να ανεβάσετε φωτογραφίες κάντε μία προειδοποίηση πρώτα ,να έχουμε λίγο κρύο νεράκι διπλά μας για τυχόν απρόοπτα εγκεφαλικά!!
Μπα μην το λες ... η γωνια ληψης φταιειΚαλημέρα. Έλενα τη φωτογραφία θα την σχολιάσω ως εξής: Τόσα χρόνια βαρελάς τέτοιο πάτο δεν ξανάδα!!!
Χ_ _ _ _ _ α μπιτς;Kαλησπερα
Ολα καλα εδω
Χ_ _ _ _ _ α μπιτς;
Μπέμπα θα σου έρθω από τα βαθειά με το ψαροντούφεκο.. ;)
Οχι αποτομα ομως και σκιαχτω ... Με το μαλακο :- :-Μπέμπα θα σου έρθω από τα βαθειά με το ψαροντούφεκο.. ;)
Δεν φοβάσαι τίπουτα εσύ ,εδώ ολόκληρο Αράπη κατάμαυρο θέλεις να δεις στο καλαμάκι θα κόλλησης!!Οχι αποτομα ομως και σκιαχτω ... Με το μαλακο :- :-