TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
τελευταια φορα που βοηθαω ξηγημένη τελος > την αλλη φορα μετεξεταστέαΠου πας κ τα βρισκεις
Σε ποιον
τελευταια φορα που βοηθαω ξηγημένη τελος > την αλλη φορα μετεξεταστέαΠου πας κ τα βρισκεις
Σε ποιον
τελευταια φορα που βοηθαω ξηγημένη τελος > την αλλη φορα μετεξεταστέα
Αφου σε λεω. .Τον φιλο μου θα κοροδεψω ???Ααααα, είσαι σχετικά κοντή ε?
Μμμμμ!!
Kαλησπερα
Ολα καλα εδω
ωραια φωτο να δω κυρια ελενα ποτε θα με καταδεχτείς και εμενα να γλείψω το θεικο κωλο σου???
εγώ θελω φιλακιιιιιι ματς μουτςςςςς μακιαααααΕιμαι στα τελειωματα λευκανσης αυτο το καιρο.. Μετα θα στον παραδωσω λευκουλι.. σαν το γαλα...
Παρεκτρέπεσαι Παναγο τι πράγματα ειναι αυτα...εγώ θελω φιλακιιιιιι ματς μουτςςςςς μακιααααα
στο μάγουλο το θέλω. Όταν φοράω τα ρούχα μου είμαι σεμνός. Όταν τα βγάζω γίνομαι καριοληςΠαρεκτρέπεσαι Παναγο τι πράγματα ειναι αυτα...
να το προσέξεις αυτο το ¨καριολης¨στο μάγουλο το θέλω. Όταν φοράω τα ρούχα μου είμαι σεμνός. Όταν τα βγάζω γίνομαι καριολης
Καλησπέρα γεροντα :-*καλησπερα θεα!
Καλησπέρα :-* :-*Γεια σου κουκλαρα....
ναι broνα το προσέξεις αυτο το ¨καριολης¨
τελευταια φορα που βοηθαω ξηγημένη τελος > την αλλη φορα μετεξεταστέα
καλως τον κλωνο χαθηκες σου εβαλα απουσια μην το ξανακανεις αυτο απο την στεναχωρια μου δεν εχω φαΐ 2 ημερες :-
Μπράβο ρε φιλαράκι Τάσο.Να είσαι καλά!!Πααααρα πολύ καλό.Εσκασα στα γέλια!!
Χίλια συγνώμη φιλαράκο για την απουσία μου.Επειδη στεναχωρέθηκα που δεν έφαγες 2 ημέρες εξαιτίας μου σου παραγγειλα το αγαπημένο σου.Καλη σου όρεξη αγαπημένε μου φίλε!!καλως τον κλωνο χαθηκες σου εβαλα απουσια μην το ξανακανεις αυτο απο την στεναχωρια μου δεν εχω φαΐ 2 ημερες :-
πως τα ξερεις ολα ;) ειδικα απο πουτσες σε βλεπω ενημερωμένοΧίλια συγνώμη φιλαράκο για την απουσία μου.Επειδη στεναχωρέθηκα που δεν έφαγες 2 ημέρες εξαιτίας μου σου παραγγειλα το αγαπημένο σου.Καλη σου όρεξη αγαπημένε μου φίλε!!
Έτσι είναι ρε φίλε!Αν θέλεις να εξυπηρετήσεις τα φιλαράκια σου (καλή ώρα όπως εγώ εσένα) πρέπει να είσαι ενημερωμένος και για τις αδυναμίες τους.πως τα ξερεις ολα ;) ειδικα απο πουτσες σε βλεπω ενημερωμένο
μια σοβαρη ερωτηση ;) ας μας συγχωρεση η νηματοθετρια ;) γαμας καθολου ;) η δεν κανεις τετοια πραγματα επειδη εισαι καλο παιδι και μονο την χηρα με τα 5 ορφανα βολευης εεε ;)Έτσι είναι ρε φίλε!Αν θέλεις να εξυπηρετήσεις τα φιλαράκια σου (καλή ώρα όπως εγώ εσένα) πρέπει να είσαι ενημερωμένος και για τις αδυναμίες τους.
Καλό υπόλοιπο Τασουλινο!