Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Το ξερω βρε .. Περισσοτερο τα εγραψα αυτα για τους επισκεπτες που δεν εχουν <<ολη την εικονα>>..Σε πειράζουμε, όλοι εχουμε τέτοιες φάσεις,
Το ξερω βρε .. Περισσοτερο τα εγραψα αυτα για τους επισκεπτες που δεν εχουν <<ολη την εικονα>>..Σε πειράζουμε, όλοι εχουμε τέτοιες φάσεις,
Τι καλό να χει η ψηλή? για αράχνες?Ε ναι σίγουρα.. Καθε μια εχει τα καλα της.
καλά έκανες πρέπει ο νέος λαός να ξέρει. Έλενα γενικά είσαι υπομονετικός σαν άνθρωπος? ΆσχετοΤο ξερω βρε .. Περισσοτερο τα εγραψα αυτα για τους επισκεπτες που δεν εχουν <<ολη την εικονα>>..
Θα μας καληνυχτίσεις? γκρινιάζει η κυρά.Το ξερω βρε .. Περισσοτερο τα εγραψα αυτα για τους επισκεπτες που δεν εχουν <<ολη την εικονα>>..
Αρμοδιοι να απαντησουν ειναι ολοι ανδρες του νηματος.. Σιγουρα οχι εγω...Τι καλό να χει η ψηλή? για αράχνες?
Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω
Και πολυ εκατσα...Θα μας καληνυχτίσεις? γκρινιάζει και η κυρά.
οι κοντές είναι πιο κοντραλαρισιμες στο σεξ και βολεύουν περισσότερο σε πολλές στάσεις. Οι ψηλές είναι πιο απόλαυση με το πόδι. Σιδηρόδρομο αλλά νιώθεις και ένα δέος μπροστά τους προσωπική αποψηΑρμοδιοι να απαντησουν ειναι ολοι ανδρες του νηματος.. Σιγουρα οχι εγω...
Εσενα που σ αρεσουν μονο οι χαμηλου συντελεστη αποτυπωματος στο οικοσύστημα δεν σε ρωταω.. Εχεις εκφρασει την γνωμη σου πολλακις...
Eσυ τι λες, ε???καλά έκανες πρέπει ο νέος λαός να ξέρει. Έλενα γενικά είσαι υπομονετικός σαν άνθρωπος? Άσχετο
είσαι εισαιEσυ τι λες, ε???
μακαρι να ηταν και αλλες σαν και αυτηνEσυ τι λες, ε???
έγινα καληνύχτακιας και αγκαλίτσας ίσως την άλλη βδομάδα ξαναγινω καριολης πάω σαλλονικα το πσκ να σκληρηνωΜια χαρά καληνυχτάκηδες είμαστε ε?υπόδειγμα.
Κατι να διατηρήσει την συνέχεια των πραγμάτων..Μάλιστα ,περασμένες 12:00 μετά μεσημβρίας και η Κυρία άφαντη ούτε ένα καλήμερα και κάθονται τα παλικάρια και ξεροσταλιαζουν,οπού νάνε θα εμφανιστεί όμως ο Πανάγος!!
Άλλος για την βάρκα μας..Κατι να διατηρήσει την συνέχεια των πραγμάτων..
Καλησπέρα
Κατι να διατηρήσει την συνέχεια των πραγμάτων..
Καλησπέρα
Κατι να διατηρήσει την συνέχεια των πραγμάτων..
Καλησπέρα
Να κάνουμε πάρεα κουπίΚατι να διατηρήσει την συνέχεια των πραγμάτων..
Καλησπέρα