kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.864
- Πόντοι
- 6.256
Στο la noche για καφέ καλέ.Εσυ που γυρνας
Στο la noche για καφέ καλέ.Εσυ που γυρνας
Παει αυτη, απεσυρθει στους ουρανους..οχι ψαχνει την βουγιουκλακη
για να ρωταει αν εισαι εσυ ;) λες να τα επαιξε και αυτοςΠαει αυτη, απεσυρθει στους ουρανους..
Λες να μην το ξερει
οκ αφού λες από τον αμτζικ θα τον ρωτήσω μπορεί να του κάνω καμιά επίσκεψηΟχι. Βολο.. Και κατα την γνωμη μου παντα, σε καλυτερο μερος
Υπολοιπες πληροφοριες απο τον ιδιο
όλοι μπλεγμένα τα χουμεγια να ρωταει αν εισαι εσυ ;) λες να τα επαιξε και αυτος
Μμμμμμ... Dia noche αλιμο? ?Στο la noche για καφέ καλέ.
Στηριζω ;)οκ αφού λες από τον αμτζικ θα τον ρωτήσω μπορεί να του κάνω καμιά επίσκεψη
Η ζεστη κ οι πολλές εκλογες φταινεόλοι μπλεγμένα τα χουμε
τι εμπλεξες ρε το σωβρακο με την φανέλαόλοι μπλεγμένα τα χουμε
Ε μα.. Του πα να κόψει τις αμστελες..για να ρωταει αν εισαι εσυ ;) λες να τα επαιξε και αυτος
κ εγώ αλλά θα πιάσω τοίχο πλάτη δεν του γυρναωΣτηριζω ;)
Απο τι ξερω υπαρχει και η γνωστη εις ολους σωβρακοφανελα η κανω λαθοςτι εμπλεξες ρε το σωβρακο με την φανέλα
Ναι, ελληνικός με θέα τα κατάρτιαΜμμμμμ... Dia
noche αλιμο? ?
Κατάλαβες γιατί ανέφερα τη βουγιουκλάκη?οχι ψαχνει την βουγιουκλακη
τα χάπια της πίεσης με τα βιαγκρατι εμπλεξες ρε το σωβρακο με την φανέλα
μεσα εισαι οπως βλεπω οτι τελικα εκτος απο παπαγαλος ;) κανει και το κουνελακι ;) και δεν απανταΑπο τι ξερω υπαρχει και η γνωστη εις ολους σωβρακοφανελα η κανω λαθος
ε ναι αλλα να μην το τραβηξουμε λιγοΝαι, ελληνικός με θέα τα κατάρτιαΚατάλαβες γιατί ανέφερα τη βουγιουκλάκη?
αλλάζω μαγαζί ρε ξέμειναν από βαρβαγιαννη σε αυτό που ήμουνμεσα εισαι οπως βλεπω οτι τελικα εκτος απο παπαγαλος ;) κανει και το κουνελακι ;) και δεν απαντα
γαμω τα ούζα μπλε η πράσινο όμως?αλλάζω μαγαζί ρε ξέμειναν από βαρβαγιαννη σε αυτό που ήμουν
μισο στελνω εγωαλλάζω μαγαζί ρε ξέμειναν από βαρβαγιαννη σε αυτό που ήμουν
με τα φρουτάκια θα αδυνάτισες σίγουρα ειδικά τις μπανάνεςΤον προηγουμενο μηνα τους γευτηκα..
Λυγισα η αμαρτωλη