Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
:-* :-* :-* :-*......
........
Nαι συννεφιαζει εξω ... Λες να βρεξειΔεν βλέπω φως σήμερα!! :-
μπα χιονοπτωση το ειπανε :- ηδη ριχνει στην σιβηρια .....Nαι συννεφιαζει εξω ... Λες να βρεξει
μπα χιονοπτωση το ειπανε :- ηδη ριχνει στην σιβηρια .....
τι κοντολαγνος είσαι εσύ ντροπή των κοντολαγνων?Με τακούνια τη θέλω, εντυπωσιακή, θα υποδυθεί τη γραμματέα μου στο μητρώο.
αστα εχει πεσει πολυ τσιγκουνιά :-κιαν χιονιζει και αν βρεχει το αγριολουλουδο αντεχει! εν αναμονη του ξρβρακωτου καστρατου γιατι απο την Ελενα ...δεν!!
όχι κ τσιγκουνιά ρεαστα εχει πεσει πολυ τσιγκουνιά :-
Εν αναμονη ... Απο μενα δεν εχετε παραπονο παντωςκιαν χιονιζει και αν βρεχει το αγριολουλουδο αντεχει! εν αναμονη του ξρβρακωτου καστρατου γιατι απο την Ελενα ...δεν!!
έχουμε έχουμεΕν αναμονη ... Απο μενα δεν εχετε παραπονο παντως
Αχ αυτο το ουζακι .. Που θα με παει θα κατεβω προς τα εκει .. Εχω υποσχεθει και στον φιλο μου τον κοκορικο ( απο περσυ) να δοκιμασω απο τα ψαρακια του, αλλα... :Sέχουμε έχουμε
Πάλι μόνος πίνω το ουζακι
Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπεται Συννεφιά και βροχές..όπως έχεις κάνει την καρδιά μου,μια μέρα είπα και εγώ να αφοσίωθω στο νήμα σου ,και προκοπή δεν είδα.. :-Nαι συννεφιαζει εξω ... Λες να βρεξει
Θα δεις αργοτεροτερα... ;) τωρα απανταω σε ιμελια >Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπεται Συννεφιά και βροχές..όπως έχεις κάνει την καρδιά μου,μια μέρα είπα και εγώ να αφοσίωθω στο νήμα σου ,και προκοπή δεν είδα.. :-
Θα δεις αργοτεροτερα... ;) τωρα απανταω σε ιμελια >
ποιος είναι ο κικιρικος που θα μου κλέψει την δόξα?Αχ αυτο το ουζακι .. Που θα με παει θα κατεβω προς τα εκει .. Εχω υποσχεθει και στον φιλο μου τον κοκορικο ( απο περσυ) να δοκιμασω απο τα ψαρακια του, αλλα... :S
Ειχα κατι τρεχαματα αυτες τις μερες και ολο σπιτι ειμαι... :- :-
όχι κ τσιγκουνιά ρε
Εεε ψιτ το πενηνταλεπτο αυτό είναι δικό μου...
Πολυ καλος φιλος απο αρχες του θρεντ....ποιος είναι ο κικιρικος που θα μου κλέψει την δόξα?