panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
ο έρωτας φταίει όχι οι μπάρες.Εξηγηται..... Οι μπαρες φταινε
ο έρωτας φταίει όχι οι μπάρες.Εξηγηται..... Οι μπαρες φταινε
Εσυ φταις, τι τους κάνεις ήθελα να ξερα,Εξηγηται..... Οι μπαρες φταινε
Εσυ φταις, τι τους κάνεις ήθελα να ξερα,
Πες μου, η πεθερα μου ειναι πολύ μακρυά.
:-* :-* :-* :-*Καληνύχτα γιαβρί μου.....
καλα γκαβλα μου καμια καλη φωτο θα βαλης.... η εισαι του καχετικου:-* :-* :-* :-*
μηπως πρεπει να βαλω ανιχνευτη ψευδους ;) 5 χρονια στο φορουμ 38 εισαι38 , νινι
Βουγιουκλάκη ε?μηπως πρεπει να βαλω ανιχνευτη ψευδους ;) 5 χρονια στο φορουμ 38 εισαι
παραλογίζεσαι λίγο :- μάλλον σε Νίτσα Μαρούδα ;)Βουγιουκλάκη ε?
Έχεις στοιχεία για την ηλικία της κυρίας?παραλογίζεσαι λίγο :- μάλλον σε Νίτσα Μαρούδα ;)
ποτέ αυτό :- διατηρούμε και κατάστημα θελεις να μας το κανει γυαλια καρφια εκτος αν μου το ασφαλισεις εσυ ;)Έχεις στοιχεία για την ηλικία της κυρίας?
Να τα καταθέσεις
να της πεις να ερθει χωρις τακουνια κ ότι αν είναι ψηλη θα την εχεις να περπαταει στα γοναταΠάντως και στο προφιλ´ της είναι μια ´ άλλη ´
Χρωμα μαλλιών μαύρο
Στήθος φυσικό
Ύψος 1,66 ( μας έχει πει 1,64 )
Εμένα αυτοί οι δύο πόντοι με ´φρενάρουν ´ εδώ και καιρό για μια απλή συνοδεία, σε δημόσιο χώρο ( σε εφορία θα τη συναντήσω ) χωρίς ερωτικές περιπτύξεις.
Δεν ξέρω τι να κάνω
Με τακούνια τη θέλω, εντυπωσιακή, θα υποδυθεί τη γραμματέα μου στο μητρώο.να της πεις να ερθει χωρις τακουνια κ ότι αν είναι ψηλη θα την εχεις να περπαταει στα γονατα
χρωστας πολλα????Με τακούνια τη θέλω, εντυπωσιακή, θα υποδυθεί τη γραμματέα μου στο μητρώο.
Ναι μικρη πηγαινα σε καθε <<συνεδρια>> στο καχητικοκαλα γκαβλα μου καμια καλη φωτο θα βαλης.... η εισαι του καχετικου
Τι 5 χρονια βρε πυροβολημενε .. Δυο ειμαι στο σαι . Δυο και στην Αθηνα ... 36 μπηκα 38 θα βγω...Ισωςμηπως πρεπει να βαλω ανιχνευτη ψευδους ;) 5 χρονια στο φορουμ 38 εισαι