Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
μπανάνα θα σου φέρω. Δε θα πέσεις στα ανθυγιεινά πριν σε ξαναδούμε στο γυαλί. Αμα θες και δεύτεροκωλο να με πεις
μπανάνα θα σου φέρω. Δε θα πέσεις στα ανθυγιεινά πριν σε ξαναδούμε στο γυαλί. Αμα θες και δεύτεροκωλο να με πεις
Της πουτανας γινεται ... Εχω μπλεξει για τα καλα :- :-Έλενα,
´χουν έρθει εμαιλ απο υποψήφιους?
Πως πάει η κίνηση?
πρώτος e mail και καλύτερος έστειλα εγώ με την ευφράδεια λόγου που με διακατέχει σίγουρα έκανα εντύπωση. Εσύ πότε το στείλες? Χθες η σήμερα?Έλενα,
´χουν έρθει εμαιλ απο υποψήφιους?
Πως πάει η κίνηση?
είπα και χθες αλλά δε το διάβασες μάλλον ότι βαλαν τη σωστή υπεύθυνη επικοινωνίας. Τη Λίζα ανν της ελλαδαςΤης πουτανας γινεται ... Εχω μπλεξει για τα καλα :- :-
Το χεις καψει λιγο ε ?είπα και χθες αλλά δε το διάβασες μάλλον ότι βαλαν τη σωστή υπεύθυνη επικοινωνίας. Τη Λίζα ανν της ελλαδας
Να φερεις φλάντζα κεφαλής να με αλλάξεις όταν με ξαναδείς και εγώ για τιμωρία θα σου αλλάξω τα μπουλόνια αντε γιατί είμαι και καριολαρας μεγαλος να ξες.Το χεις καψει λιγο ε ?
Ωχ ... παλι αλλαξες απο γλυκουλοτρυφερουλης :- :-Να φερεις φλάντζα κεφαλής να με αλλάξεις όταν με ξαναδείς και εγώ για τιμωρία θα σου αλλάξω τα μπουλόνια αντε γιατί είμαι και καριολαρας μεγαλος να ξες.
παναγη μαζεψου καμαρι μου..Είναι και η ζέστη και εσείς οι γκόμενές με τα καυτά σορτς και τα ξωβυζα που κυκλοφορείται και γενικά το καλοκαίρι είναι μια τρελλαααα
Οχι φωτια να με καψει. Ξερεις τωρα , στομα εχω και μιλια δεν εχω..
Σε πειραζω.... Ολο το μπου θα το μαθει
μεγαλο παραστρατημαΘα περασω το νουμερο σου στο κινητο της δουλειας που το εχω για τσιλιμπουρδηματα...
Αφου εκει εχω γραμμενες οσες σμπρωχνω ή θα σπρωξω...μεγαλο παραστρατημα
Αυτός μάλλον έχει ανακαλύψει την αμερική., δεν εξηγήται αλλιώςπαναγη μαζεψου καμαρι μου
Mαζεψε τον γιατι δεν τον βλεπω καλα Χρειαζεται καποιον να τον στηριξει με την φωνη της λογικης . Φευπαναγη μαζεψου καμαρι μου..
εμ από όταν σε πρωτοείδα έγινα διχασμένη προσωπικότητα από δοκτορ τζεκιγκ μίστερ χαιντ ήρθε η ώρα να το παραδεχτώ δημόσια. Καληνύχτα πάω για ποτό να. Κυνηγήσω γκομενακια να πηδηξω ένεκα. Προετοιμασίας κάστινγκ. Αν και στα μπαράκια δε τα πάω καλά αλλά θα βελτιωθώ...Ωχ ... παλι αλλαξες απο γλυκουλοτρυφερουλης :- :-
Τι ωραια , τι ωραια.... θα τσιλιμπουρδισουμε YeeeeeaaaaΘα περασω το νουμερο σου στο κινητο της δουλειας που το εχω για τσιλιμπουρδηματα...
εμ από όταν σε πρωτοείδα έγινα διχασμένη προσωπικότητα από δοκτορ τζεκιγκ μίστερ χαιντ ήρθε η ώρα να το παραδεχτώ δημόσια. Καληνύχτα πάω για ποτό να. Κυνηγήσω γκομενακια να πηδηξωένεκα. ΑΦΟΥ Προετοιμασίας κάστινγκ. Αν και στα μπαράκια δε τα πάω καλά αλλά θα βελτιωθώ...
η φωνή της λογικής είναι η φωνή του παραλόγου. ΠαναγοςMαζεψε τον γιατι δεν τον βλεπω καλα Χρειαζεται καποιον να τον στηριξει με την φωνη της λογικης . Φευ
Εξηγηται..... Οι μπαρες φταινεΑυτός μάλλον έχει ανακαλύψει την αμερική., δεν εξηγήται αλλιώς
Ελενα :-*η φωνή της λογικής είναι η φωνή του παραλόγου. Παναγος