kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.863
- Πόντοι
- 6.256
Θα χει και κοντές κοπέλες στο καστ?Θα σε βαλω μασκα εσενα
Θα χει και κοντές κοπέλες στο καστ?Θα σε βαλω μασκα εσενα
Σορυ μπερδευτηκα ... Τον πεθερο εννοουσαΗ πεθερουλα ειναι σπαθι..με τον πεθερο εχουμε θεματα.. :S
βάλτου μάσκα και στειλτον Γερμανία θα πάω και εγώ αν αποτυχω στην εγχώρια πορνογραφία θα θέλω συναγωνιστεςΘα σε βαλω μασκα εσενα
Θα χει και κοντές κοπέλες στο καστ?
αν ψοφησει ο γερος,μετα θα πρεπει να εισαι τρυφερος στη καμπια τη πεθερα σουΤον κωλογερο τον πεθερο μου φοβαμαι...η πεθερουλα μου το πολυ πολυ να παθει κανα εγκεφαλικο και να αναληφθει στους ουρανους μια ωρα αρχυτερα...
Μονο κοντες Θα ρθεις ?Θα χει και κοντές κοπέλες στο καστ?
κάτι μπάζα χοντρές θα είναι φίλε για να επιτύχουν μόνο οι ικανοί γαμιαδεςΘα χει και κοντές κοπέλες στο καστ?
Με πιατελακι στο κεφαλι να ακουμπας την μπυρα .. ΑΜΣΤΕΛ , ΠΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΛΑΓΝΟΝΕΝαι καποιες θα ειναι μονιμως στα γονατα...
Σορυ μπερδευτηκα ... Τον πεθερο εννοουσα
Καλα μην κολλαμε σε λεπτομερειες ... Αν και κανονικα μιλφ ειναι απο 40 +...Ρε τη παλεύεται μιλφ η Χατζη? Απο που κι ως που?
Πιπινι ειναι για τους περισσοτερους εδω μέσα.
Καλα μην κολλαμε σε λεπτομερειες ... Αν και κανονικα μιλφ ειναι απο 40 +...
Καλησπερα Βορειε :-* :-*
Βαζει λογια στο στεφανι μου και πριν τον γαμο και μετα..αλλα εγω εκανα εξηγα εξαρχης οτι ειμαι μπερμπαντης και το κεφι μου θα κανω αμα λαχει...
Ναι αλλα δεν το βλεπω να το κανεις . Κωλυεσαι απο οτι εχω καταλαβει :S :S
Αφου το στεφανι - γεράνι μου δεν εχει προβλημα, ο γερος τι ζορι τραβαει δεν μπορω να καταλαβω... :- Θα ζηλευει ως φαινεται
38 , νινιΠροφανώς εισαι νινί ακόμα μωράκι :-*
Με τις κοντές εγώ γίνομαι τζων χόλμς,Μονο κοντες Θα ρθεις ?
Και μπυρες για τον κοντολαγνο να φερειςΦαΐ θα έχει η θα μας κόψει η λορδα? Αν είναι να φέρω δύο κουτιά μπάρες καμία πρωτεΐνη κάνα σουβλάκι κτλ
Αψογα ... Σε βαζω στα υπ οψιν ;)Με τις κοντές εγώ γίνομαι τζων χόλμς,
Μπορεις να πάρεις συστάσεις
ναι και φρούτα για σένα σε μάθαμε πλέον. Ας φέρω και πατατάκια πάνε με τη μπύρα. Απλά μη κατουρηθει από τις πολλές μπύρεςΚαι μπυρες για τον κοντολαγνο να φερεις
εγώ με τα βυζια φυσικά Ν 3 συν και μεγάλους κωλους γίνομαι Rocco sifredi σηκώνεται μόνο στη θέα τους. Σημείωσε και εμεναΑψογα ... Σε βαζω στα υπ οψιν ;)