kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.172
- Πόντοι
- 6.256
Ως τότε θα μείνουμε άνεργοι?To casting θα γινει φθινοπωρο. Μεχρι τοτε θα το δηλωνουν με email οσοι θελουν να συμμετασχουν
Ως τότε θα μείνουμε άνεργοι?To casting θα γινει φθινοπωρο. Μεχρι τοτε θα το δηλωνουν με email οσοι θελουν να συμμετασχουν
Φνινοπωρο , ωραία αρχίζω προετοιμασίαTo casting θα γινει φθινοπωρο. Μεχρι τοτε θα το δηλωνουν με email οσοι θελουν να συμμετασχουν
Καλησπερα
Φνινοπωρο , ωραία αρχίζω προετοιμασία
Τι είδους προετοιμασία, έχεις να μας δώσεις συμβουλές?Φνινοπωρο , ωραία αρχίζω προετοιμασία
εχεις δωσει βιογραφικο?Ξεκινα με ασκησεις κεγκελ και μπλιτσινγκ...
η γκουσκουνης η μποκολης δεν υπάρχει ενδιάμεσο. Βρε ποιος πουστης με μάτιασε!!!Φνινοπωρο , ωραία αρχίζω προετοιμασία
εχεις δωσει βιογραφικο?
έχω εγώ να σε στειλω αλλού!!! Κατά Γερμανία μεριά. Χρυσή βροχή θα είναι η υπόθεση. Φρόντισε να χεις πιει πολλές αμστελ!!!Ως τότε θα μείνουμε άνεργοι?
τι σοουμπιζ ρε νουμερο που αμα σε δει η κωλογρια η πεθερα σου θα τρεχεις μια εκει και μια εδω,στην εεεεθνικη οδοοοΔεν μπορω τυπε...κινουμαι στις παρυφες της σοουμπιζ και αμα φανει προσωπο σε τσοντα, θα ξεφτυλιστουμε τελειως... :S
τι σοουμπιζ ρε νουμερο που αμα σε δει η κωλογρια η πεθερα σου θα τρεχεις μια εκει και μια εδω,στην εεεεθνικη οδοοο
Θα σε βαλω μασκα εσεναΔεν μπορω τυπε...κινουμαι στις παρυφες της σοουμπιζ και αμα φανει προσωπο σε τσοντα, θα ξεφτυλιστουμε τελειως... :S
τι σοουμπιζ ρε νουμερο που αμα σε δει η κωλογρια η πεθερα σου θα τρεχεις μια εκει και μια εδω,στην εεεεθνικη οδοοο
η γκουσκουνης η μποκολης δεν υπάρχει ενδιάμεσο. Βρε ποιος πουστης με μάτιασε!!!
Σε κανει bullying η πεθερουλα ??Τον κωλογερο τον πεθερο μου φοβαμαι...η πεθερουλα μου το πολυ πολυ να παθει κανα εγκεφαλικο και να αναληφθει στους ουρανους μια ωρα αρχυτερα...
Σε κανει bullying η πεθερουλα ??
Για αυτο με αποφευγει ο raupaoατελειωτη γυναικαρα ελληνιδα ΜΙΛΦΑΡΑ..κολαση εισαι