citizen(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 1.954
- Πόντοι
- 206
Αυτά θα σου τα πω πριβέ. Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι μόλις βρω κενό θα σε απολαύσω σε όλαOλα καλα γιαβρι μου...
Τι κανεις εκει τοσο πολυ μακρια....
Αυτά θα σου τα πω πριβέ. Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι μόλις βρω κενό θα σε απολαύσω σε όλαOλα καλα γιαβρι μου...
Τι κανεις εκει τοσο πολυ μακρια....
Που τα καταλαβες όλα αυτά?Ωφειλω να ομολογήσω ότι η υπεύθυνη διοργάνωσης του κάστινγκ η κυρία Ελενα φαντάζομαι θα είναι η πλέον κατάλληλη λόγω εμπειρίας και μπράβο της που την επέλεξε η εταιρεια. Όλα στη ζωή είναι δύσκολα... Και ευτυχώς γιατί αυτό είναι η μαγεία της..
κάτι καταλαβαίνουμε και εμείς οι νεολαιοι καμία βουτιά έκανες?Που τα καταλαβες όλα αυτά?
Έχεις πάει σε κάστιγκ?κάτι καταλαβαίνουμε και εμείς οι νεολαιοι
Καλημερα και καλη (δροσερη κατα τα φαινομενα ) εβδομαδα να εχετε
goodmorning που λεμε κ στα ελληνικα κουκλα καλα εισαι?Καλημερα και καλη (δροσερη κατα τα φαινομενα ) εβδομαδα να εχετε
Άντε τώρα μετά από αυτή την φωτογραφία να κάνεις οτιδήποτε ,παραλύουν τα πάνταΚαλημερα και καλη (δροσερη κατα τα φαινομενα ) εβδομαδα να εχετε
Πολύ ωραία φώτο Κουκλάρα είσαι βρε ΕλενάραΚαλημερα και καλη (δροσερη κατα τα φαινομενα ) εβδομαδα να εχετε
:-* :-*πολλες καλημερες...εντυπωσιακη φωτο..
Καλησπερα που λεμε και στα εγγλεζικαgoodmorning που λεμε κ στα ελληνικα κουκλα καλα εισαι?
Ευχαριστω γιβρι μου . Καλησπερα :-* :-*Πολύ ωραία φώτο Κουκλάρα είσαι βρε Ελενάρα
Το νου σου εσυ ... Να συνεχισεις αυτο που εκανες με πιο ευχαριστη διαθεση ;)Άντε τώρα μετά από αυτή την φωτογραφία να κάνεις οτιδήποτε ,παραλύουν τα πάντα
Σίγουρα με ποιο ευχάριστη διάθεση ,άλλα το μυαλό φαντασιώνετε άλλα ;)Το νου σου εσυ ... Να συνεχισεις αυτο που εκανες με πιο ευχαριστη διαθεση ;)
Καλησπερα
Πανάγο εχεις μπερδευτεί.καλη βδομαδα με υγεια και αισιοδοξια
Πανάγο εχεις μπερδευτεί.
Ευχες με τριαντάφυλλα στέλνει η οικοδέσποινα.
Οπως πας σε λίγο θα ζητάνε το τηλεφωνό σου με πμ