aris007strip
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2015
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
το ενα ματι κοιταει το τυρι και το αλλο τα μακαρονια..
εμενα με καβλωνει πολυ τ αλληθωρο...
το ενα ματι κοιταει το τυρι και το αλλο τα μακαρονια..
Γουστα γιαβρι μου .. Γουστατο ενα ματι κοιταει το τυρι και το αλλο τα μακαρονια..
τι σε κυνηγαει και εσενα η ΜΟΣΑΝΤΚαι ενα τραγουδακι για τους εχθρους μου .... Τα καλυτερα σας διαλεγω βρε ατιμα
Να σέβεσαιτο ενα ματι κοιταει το τυρι και το αλλο τα μακαρονια..
Και μένα πάντα με κάβλωναν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που μπορεί να είχε μια γυναίκα, δε με πείραζαν τα σπυράκια στο πρόσωπο, αν κούτσαινε αν είχε στραβή μύτη αν ήταν κνίτισα κλπ.εμενα με καβλωνει πολυ τ αλληθωρο...
Σ αγαπαμε ΑΦΟΥ .... Και σεβομεθα τις προτιμησεις σου :-*Να σέβεσαιΚαι μένα πάντα με κάβλωναν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που μπορεί να είχε μια γυναίκα, δε με πείραζαν τα σπυράκια στο πρόσωπο, αν κούτσαινε αν είχε στραβή μύτη αν ήταν κνίτισα κλπ.
Αρκεί να μου κανε το κλικ,
Το τέλειο δεν το πολυήθελα, μ άρεσε το ξεχωριστό,
Μη διαβάσω μαλακίες ε?
Οχι ... Αλλα αν με κυνηγαγετι σε κυνηγαει και εσενα η ΜΟΣΑΝΤ
ξερεις εχω παραγγείλει 2 στολες ;) η μια κατοχυρώθηκε απο τον παναγο η αλλη ειναι κενη ακομηΟχι ... Αλλα αν με κυνηγαγε
Υπάρχει λόγος καλέ κυρία, δε θα ναι για πολύ.Με εκεινη την Αμστελ ομως κανε κατι :S :S
Σε μωβακι την θελωξερεις εχω παραγγείλει 2 στολες ;) η μια κατοχυρώθηκε απο τον παναγο η αλλη ειναι κενη ακομη
Καλα , αμα εκφραζει τα συναισθηματα που σε διακατεχουν (καλα δεν το πα ) αυτο το χρονικο διαστημα ... ΑΦΟΥΥπάρχει λόγος καλέ κυρία, δε θα ναι για πολύ.
Μη την ξεσηκώνεις πάλι και κάτσει όπου βρεί.Οι φίλοι μου ζητάνε φώτο της κυρίας ελενας από παραλία.
Μη την ξεσηκώνεις πάλι και κάτσει όπου βρεί.
Πατε να κολυμπησετε βρε και αφηστε τα πορνα.. >Καλησπέρα καλό σκ. Πολλυ ζέστη!!! Οι φίλοι μου ζητάνε φώτο της κυρίας ελενας από παραλία. Είναι ιδιαίτερα οφθαλμολαγνοι τα άτιμα. Πρέπει να τα μαντρωσω σε κάνα στριποθεατρο μπας και ηρεμησουν
Ναι, καλά, κι εσύ γιατί δε βάζεις φώτο απ το λύκειο?Πατε να κολυμπησετε βρε και αφηστε τα πορνα.. >
άμα παίξω σε τσόντα που είναι το όνειρο μου θα ανεβάσω φίλτατε. (ωραίο να εχεις όνειρα) αλλιώς θα ανεβάσω καμία από όταν ήμουν βρέφος να τρώω φρούτοκρεμα να μαζέψω κάνα λαικ!!!Ναι, καλά, κι εσύ γιατί δε βάζεις φώτο απ το λύκειο?