maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
κ είναι από την περιοχή μου?Πολυ καλος φιλος απο αρχες του θρεντ....
κ είναι από την περιοχή μου?Πολυ καλος φιλος απο αρχες του θρεντ....
Οχι... Μακρυουτσικα πεφτει απο σενα ;)κ είναι από την περιοχή μου?
Μέχρι μια ωρίτσα διαδρομή μας περνει πάμε να πιούμε ουζακι σε αυτόν με φρέσκους ψαρομεζεδεςΟχι... Μακρυουτσικα πεφτει απο σενα ;)
4 με 5 θεςΜέχρι μια ωρίτσα διαδρομή μας περνει πάμε να πιούμε ουζακι σε αυτόν με φρέσκους ψαρομεζεδες
Βρε καλως τον ... Την βρηκες την πορταΚαλησπέρα κυρία και αγαπητοί κύριοι
σε καθημερινή βάση με καλή η πόρτα του παραδείσου δηλαδή του θρεντ σας μανταμ απλά σήμερα έτρεχα στα πρωτόκολλα δευτεροκολλα κτλ. Αμα μετά τα ούζα κανονίσετε παρτουζα και με θέτε σφυριχτε μου κλεφτικαΒρε καλως τον ... Την βρηκες την πορτα
Βόλο? :oσε καθημερινή βάση με καλή η πόρτα του παραδείσου δηλαδή του θρεντ σας μανταμ απλά σήμερα έτρεχα στα πρωτόκολλα δευτεροκολλα κτλ. Αμα μετά τα ούζα κανονίσετε παρτουζα και με θέτε σφυριχτε μου κλεφτικα
αυτος στο παντελονι που κελαηδάει εσενα κελαηδαει καθολου ρε άσχετε ο amjik ;) δες το αβαταρ του το ουζακι θα το πιουμε μαζι οταν εχει και το ΠΑΡΤουζακι μπροσταποιος είναι ο κικιρικος που θα μου κλέψει την δόξα?
όχι ρε δεν κελαηδεί γέρος ανθρώπος με τον πόνο μου παίζεις?αυτος στο παντελονι που κελαηδάει εσενα κελαηδαει καθολου ρε άσχετε ο amjik ;) δες το αβαταρ του το ουζακι θα το πιουμε μαζι οταν εχει και το ΠΑΡΤουζακι μπροστα
Α, καλά, δεν ξέρει ούτε πως λέγεταιστο καχητικο
αγαπητη Έλενα,Μαρούσι hotel έρχεσαι ;;
Εσυ που γυρνας Εφορια ησουν πρωτο_κωλοΑ, καλά, δεν ξέρει ούτε πως λέγεται
Σε θεμε. Γιατι να μην σε θεμεσε καθημερινή βάση με καλή η πόρτα του παραδείσου δηλαδή του θρεντ σας μανταμ απλά σήμερα έτρεχα στα πρωτόκολλα δευτεροκολλα κτλ. Αμα μετά τα ούζα κανονίσετε παρτουζα και με θέτε σφυριχτε μου κλεφτικα
Τον προηγουμενο μηνα τους γευτηκα..Βόλο? :o
Πες μου βολο
Έχεις δει τι μεζέδες σερβίρουν εκεί με κάθε τσιπουρακι?
οχι ψαχνει την βουγιουκλακηΕσυ που γυρνας Εφορια ησουν πρωτο_κωλο
Οχι. Βολο.. Και κατα την γνωμη μου παντα, σε καλυτερο μεροςΒόλο? :o
Πες μου βολο
Έχεις δει τι μεζέδες σερβίρουν εκεί με κάθε τσιπουρακι?
αρα δικαιος πριν καποιους μηνες ενα πουλακι κελαηδησε και ειπε οτι αυτη η καρδερινα τελικα ηταν παπαγαλος μεταμφιεσμενοςόχι ρε δεν κελαηδεί γέρος ανθρώπος με τον πόνο μου παίζεις?