TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
αν ηταν στραβες μεχρι να τις ισιώσει ;) θελει κοπο δεν θελει τροπομε τα φρουτάκια θα αδυνάτισες σίγουρα ειδικά τις μπανάνες
αν ηταν στραβες μεχρι να τις ισιώσει ;) θελει κοπο δεν θελει τροπομε τα φρουτάκια θα αδυνάτισες σίγουρα ειδικά τις μπανάνες
τι εμπλεξες ρε το σωβρακο με την φανέλα
Ελεος.. Ακου τελείωσεμισο στελνω εγω
εδώ που ήμουν είχε πράσινο αλλά σαν το μπλε κανέναγαμω τα ούζα μπλε η πράσινο όμως?
Ετσι πρέπει να το παθε και αλλος, στην Αλεξανδρουπολη αν δεν κανω λαθος, και πηγε να βρει τους προγονους του..τα χάπια της πίεσης με τα βιαγκρα
γράψε λάθος είχα δοκιμάσει και ένα άλλο"Αφροδίτη" το έλεγαν πολύ ωραιο αλλά κορυφή ήταν το "απόσταγμα" πάντως από του εμπορίου προτιμώ το μπλέεδώ που ήμουν είχε πράσινο αλλά σαν το μπλε κανένα
λογικά τσικιτα θα επιλεγεί η κυρία και όχι ανώνυμες για να μη κουράζεται ιδιαίτερος στο ίσιωμα...αν ηταν στραβες μεχρι να τις ισιώσει ;) θελει κοπο δεν θελει τροπο
Καλά που σε το θύμησε δηλαδή.Παω να βαλω κανα πλυντηριο τωρα που με το θυμησες
Τι 5 χρονια βρε πυροβολημενε .. Δυο ειμαι στο σαι . Δυο και στην Αθηνα ... 36 μπηκα 38 θα βγω...Ισως
Καλημερουδια :-* :-*
θα στο πει και η ιδια ;) το αγνωστο εχει αλλη αξια βρελογικά τσικιτα θα επιλεγεί η κυρία και όχι ανώνυμες για να μη κουράζεται ιδιαίτερος στο ίσιωμα...
έχει γίνει ανάλυση επί του θέματος προ μηνός σχεδόν ώρα να εισχώρησει η σχέση μου μαζί της σε ποιο βαθιά αχορτογραφητα νεράθα στο πει και η ιδια ;) το αγνωστο εχει αλλη αξια βρε
Λες να ναι δημοσιουπαλληλίκι αυτό που κάνει και να κάτσει 35ετία?Έλενα τι διαβάζω. Σκέφτεσαι να σταματήσεις!!!
Απαράδεκτο και όχι αποδεκτό!!!
Λες να ναι δημοσιουπαλληλίκι αυτό που κάνει και να κάτσει 35ετία?
Ποιος απο εμας (ανεξαρτητως το τι κανουμε ο καθενας) ξερουμε ποτε και με ποιο τροπο θα σταματησουμε αυτο που κανουμε ?Έλενα τι διαβάζω. Σκέφτεσαι να σταματήσεις!!!
Απαράδεκτο και όχι αποδεκτό!!!
πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις μην είσαι απόλυτη...Ποιος απο εμας (ανεξαρτητως το τι κανουμε ο καθενας) ξερουμε ποτε και με ποιο τροπο θα σταματησουμε αυτο που κανουμε ?
Οποιος πει οτι ξερει << κοιμαται >>, σε αααααλλες διαστασεις ...
Υπο το πρισμα του οτι, η εξαιρεση δημιουργει τον κανονα θα συμφωνησω...πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις μην είσαι απόλυτη...
Δεν τον δημιουργει, τον επιβεβαιωνειΥπο το πρισμα του οτι, η εξαιρεση δημιουργει τον κανονα θα συμφωνησω...
Ευχαριστω Αλεξ για την διορθωση :-* :-*Δεν τον δημιουργει, τον επιβεβαιωνει