kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.946
- Πόντοι
- 6.256
Μου αρέσει και το μίνιΚαι το ριξες στις αμστελες παλι
Μου αρέσει και το μίνιΚαι το ριξες στις αμστελες παλι
βαρβαγιαννη μονο!!!!Μου αρέσει και το μίνι
αφου εχω κοψει τις πουτανες...μονο στα μπαρακια φλερταρω πλεον...
τι εγινε με την μπαροβια?μιλα ελευθερα δεν ακουει ο Μπλιζ
ειπα ότι εχω γκομινα και πιτσες μπλε...εξοχως δυσκολο να δουμε τρυπα και ναχαμεναλεγαμε δηλαδης :-
αφου δεν θα μου κατσει 1000%, τι να βγουμε...να μας δει και κανα ματι, να βαλω φουρνελο στο σπιτικο μου... :S
νταξει τοξερα ότι εκανα μαλακια που της ειπα για το γκομενετο μου αλλα δεν ηταν τσουλακι να μου κατσει με την μια η παλιοπουτανα.... από την άλλη είμαι και μπεσαλής και δεν θα μπορουσα να το παω πολύ παιζοντας το ελευθερος και ωραιος...
υ.γ.: "εισαι λαθος απο την αρχη,σαν γκομενα κανεις,εχω σχεση χωριζουμε,δεν τα παμε καλα και κλαψομουνιαση,επεσες στα ματια της αμεσως,πες θελω να βγουμε τελος." : σαυτο εχεις αδικο...ριχνει σε μεγαλο βαθμο τις αντιστασεις της κάθε τυχουσας ψωλαρπαχτρας και αυξανει τις πιθανότητες να φας τσιτσι...απλα στην συγκεκριμενη περιπτωση η μπαροβια κοστολογεί την τρυπα της πολύ ακριβα και δεν καταδεχεται να μας κατσει ανευ πολλων πολλων...λες και ειπαμε να την δειρουμε, να την γαμησουμε ειπαμε...
ωσαν λαγνος κοντων υπαρξεων(εγω ειμαι ψηλη ) θα λεγα οτι δενει...Μου αρέσει και το μίνι
εδώ σαλιαρίζεις πάλι βρωμόγερε !??
ΘΑ ΚΑΤΑΔΟΣΩ! >
Και ψηλή είσαι και νταρντάνα και ( για τα μαλλιά δε λέω, κρατιέμαι ).ωσαν λαγνος κοντων υπαρξεων(εγω ειμαι ψηλη ) θα λεγα οτι δενει...
Αστον.. Επιτελεί εργον χρησιμον, γιατι εμενα αλλα με ελεγε ο ραοραο..εδώ σαλιαρίζεις πάλι βρωμόγερε !??
ΘΑ ΚΑΤΑΔΟΣΩ! >
Πες πες...Και ψηλή είσαι και νταρντάνα και ( για τα μαλλιά δε λέω, κρατιέμαι ).
Πςςςςς αποκαλυψεις...
Παο παο που εισαι.. ??
Φευ δεν λεμε εδω??Είναι απασχολημένος με τις δεκάδες γυναίκες που δεν μπορούν να του αντισταθούν!
Φευ δεν λεμε εδω??
Γι΄ αυτό εμείς δεν μπορούμε να βρούμε γκόμενα... Δισφευ!
Να πω ότι είναι σπέσιαλ εφέ και να με μισήσεις?Πες πες...
Εχει ομως μια νεατερνταλιστικη προστυχια που ελκει τις λατρεις του μπρουταλ..Γι΄ αυτό εμείς δεν μπορούμε να βρούμε γκόμενα... Δισφευ!
Ποιο καλε το κοκκινομαυροκαστανο? Η το αλλο το ξεβαμενο που ειχα ανεβασει τις προάλλεςΝα πω ότι είναι σπέσιαλ εφέ και να με μισήσεις?
Έγραψε αυτό.Εχει ομως μια νεατερντακιστικη προστυχια που ελκει τις λατρεις του μπρουταλ..
Τι να πεις.. Αβυσσος η σεξουαλικοτητα του καθενος-καθεμιας...
Καλησπερα γερακο μου :-* :-* το <<κωλο>> το αφηνω απο οξω..Έγραψε αυτό.