kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.940
- Πόντοι
- 6.256
Έλενα, σύνελθε, σε είπαν πόρσε.ΥΓ: Εκθεση αυτοκινητων το καναμε εδω μεσα..
Έλενα, σύνελθε, σε είπαν πόρσε.ΥΓ: Εκθεση αυτοκινητων το καναμε εδω μεσα..
Δεν τα διαχειριζομαι. Βαριεμαι.. Τα εχω αφησει χυμα στο κυμα, οσα πανε κ οσα ερθουν, κουνιουνται οι βαρκες στο γυαλο και αλλα τετχοια, για να σε βαλω στο κλιμα..Είσαι ερωτευμένη?
Πως διαχειρίζεσαι τα αισθηματικά σου σ αυτό το δύσκολο και απαιτητικό χώρο?
Αγαπαω γερμανικα τουτου με καμπυλες..Έλενα, σύνελθε, σε είπαν πόρσε.
Αμα σε δω απο κοντα θα σε αποδειξω τι εστι βερυκοκο εσενα.. Και ειναι κ της εποχης
Καλημερα προστυγχε :-* :-*
Το χαμε καταλάβει οτι είσαι ερωτευμένη, δεν ήταν ανάγκη να μας το πεις.Δεν τα διαχειριζομαι. Βαριεμαι.. Τα εχω αφησει χυμα στο κυμα, οσα πανε κ οσα ερθουν, κουνιουνται οι βαρκες στο γυαλο και αλλα τετχοια, για να σε βαλω στο κλιμα.. :
Αυτο θα πει υπερβαλλουσα αισιοδοξια..καλα και εγω αμα σε μπανισω καπου θα κανω κινηση για να σε σπρωξω...ουτε φραγκα θα μου ζητήσεις...και θα παρω και κωλο... Και γω τι εχω μετα ε
Το χαμε καταλάβει οτι είσαι ερωτευμένη, δεν ήταν ανάγκη να μας το πεις.
Αυτο θα πει υπαρβαλλουσα αισιοδοξια..
Ναι καλα...αφου εχω κοψει τις πουτανες...μονο στα μπαρακια φλερταρω πλεον...
Σιγα μη γαμησεις απ τα μπαρακια.αφου εχω κοψει τις πουτανες...μονο στα μπαρακια φλερταρω πλεον...
Προσβάλεις τη διαισθησή μου?
οσα δεν φτανει η αλεπουΑγαπαω γερμανικα τουτου με καμπυλες..
Με τις φερραρι δεν τα παω καλα. Ολο γωνιες κ γραμμωσεις, if you know γουατ αι μιν
αφου εχω κοψει τις πουτανες...μονο στα μπαρακια φλερταρω πλεον...
Οχι γλυκε μου. ΑΠΛΑ θετω αστερισκους ως προς την εγκυροτητα της.Σιγα μη γαμησεις απ τα μπαρακια.Προσβάλεις τη διαισθησή μου?
Παναμερα.. Μονοοσα δεν φτανει η αλεπου
[move]MASERATI ;) [/move]
Το αναβραζον το 1000 να παρεις..Εγώ ερωτεύτηκα το Κατερινάκι το μικρό. Σκέφτομαι να πάρω ντεπον ίσως μου περάσει..
το Toyota corolla μου έχει παίξει και σε ταινία... Λόγω αξιοπιστίαςΠαναμερα.. Μονο
Συμφωνω με τις αλεπούδες κ τα κρεμασταρια
Καλημερα :-*
θα σε ακούσω δασκάλα μου. Ίσως όμως με ερωτευτεί και αυτή και πάω στο φαρμακείο για προφυλακτικά και όχι για ντεπον. Λένε ο έρωτας είναι τυφλός!!!Το αναβραζον το 1000 να παρεις..