Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Μια και μιλαμε για προστυχα κατι ειχα στο μυαλο μου...
....
... Καλησπέρα σέ όλους.,
... καμία ωραία φωτογραφιούλα θα ίδωωωωμεν ????
Καλησπερα κοκορικο μου
Μια και μιλαμε για προστυχα κατι ειχα στο μυαλο μου...
....
... Καλησπέρα σέ όλους.,
Είμαι που είμαι με μισό πουλάκι, μου κόβεις και το μισό όνομα; Δεν πειράζει όμως σε συγχωρώ.Καλησπερα γερακο μου :-* :-* το <<κωλο>> το αφηνω απο οξω..
Δε θυμάμαι, προσπαθώ να τα ξεχάσω.Ποιο καλε το κοκκινομαυροκαστανο? Η το αλλο το ξεβαμενο που ειχα ανεβασει τις προάλλες
ειχα ζητήσει και εγώ με λίγο νινακι στη Φωτο για ένα φίλο που δεν είναι στο σαιτ αλλά λογικά η κυρία δε θα το είδε. Νινακι νικακι!!! Μου.....κι
....
... Καλησπέρα σέ όλους.,
Και καλα κανεις γιατι δεν θα το ξαναδεις.. ΧαχαΔε θυμάμαι, προσπαθώ να τα ξεχάσω.
Εχει ομως μια νεατερνταλιστικη προστυχια που ελκει τις λατρεις του μπρουταλ..
Τι να πεις.. Αβυσσος η σεξουαλικοτητα του καθενος-καθεμιας...
....
...πω πω πω πω πω.
Αμα δεν επιστρεψεις σε διωρο.. Παιρνω λιμενικο να ρθει να σε βρει. Νου σου
.., τώρα πάω για κατάδυση ε nitrox για νά συνέλθω.. εύγε κοπέλα μου.. ΕΎΓΕ.
θα πουντιασει λογικά άμα τον ανάψει. Πάω να σηκώσω όλα τα βάρη του γυμναστηρίου νιώθω μια ψυχική ηδονή μετά από αυτή τη φώτο...Ο ανεμιστήρας κάνει δουλειά ή μπα;
Κλειστο τον εχω δεν βλεπεις?Ο ανεμιστήρας κάνει δουλειά ή μπα;
Μετα καμμια βδομαδα παλι να χω παρει χρωμα...ενταξει τη δόση μου τη πήρα για σημερα
θα πουντιασει λογικά άμα τον ανάψει. Πάω να σηκώσω όλα τα βάρη του γυμναστηρίου νιώθω μια ψυχική ηδονή μετά από αυτή τη φώτο...
Σας καλόμαθε η Κυρία ε?Που κάθεσαι καλέ κυρία, έπιπλα δεν έχετε?ειχα ζητήσει και εγώ με λίγο νινακι στη Φωτο για ένα φίλο που δεν είναι στο σαιτ αλλά λογικά η κυρία δε θα το είδε. Νινακι νικακι!!! Μου.....κι
Ημουν λιγο πεσμενη φυχολογικα.. Και βολευτηκα πατωμαΣας καλόμαθε η Κυρία ε?Που κάθεσαι καλέ κυρία, έπιπλα δεν έχετε?