Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Καλημερα γιαβρι μου :-* :-* :-* :-*Good Morning Your Majesty!
Καλημερα γιαβρι μου :-* :-* :-* :-*Good Morning Your Majesty!
για αυτο φαληρισε ο ανθρωπος :-Με ειχε δοκιμαστρια
την μελινα ενα ησυχαστήριο ειχαμε και εμεις :- παει και αυτο :'( θα μας το μαγαρίσουνΘα την παρω μαζι και θα κανουμε τρελιτσες στο <<φυσικο τους χωρο>>
δυο παραγγειλε ;)
για αυτο φαληρισε ο ανθρωπος :-
ασε ολο λογια λες καποιον μου θυμίζεις ειναι αληθεια μισο το βρηκαΚαλα εσενα οταν ερθω κατα κει (οπως υποσχεθηκα αλλωστε ) θα σε τιμωρησω
Σημερα οχι κοκκινο ....
Μαυρο
ναι απο droneερωτηση η φωτογραφια ειναι τραβηγμενη απο ψηλα?
ασε ολο λογια λες καποιον μου θυμίζεις ειναι αληθεια μισο το βρηκα
Δελαπατρίδης, ο θρυλικός ρήτορας του δρόμου που ήθελε να δημιουργήσει υπουργείο Έρωτος. "Διόριζε" έναντι 2 δραχμών αγνώστους σε υπουργικές θέσεις - ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Οι υπαίθριοι πολιτικοί λόγοι του συγκέντρωναν περισσότερο κόσμο από των επαγγελματιών πολιτικών. Κάποτε απαγορεύτηκαν από την αστυνομία.www.mixanitouxronou.gr
ειδες που το καταλαβα ;) για αυτο φαίνεσαι ψηλήναι απο drone
ειδες που το καταλαβα ;) για αυτο φαίνεσαι ψηλή
με τι μπαλα παίζεις ;) του μπέιζμπολ του τένις του ράγκμπι η με της μπαλες του κινγκ κονγκ ;)1.65 Μπασκετμπολιστρια
Αναλογα τη χώρα καλέ κυρία.1.65 Μπασκετμπολιστρια
με τι μπαλα παίζεις ;) του μπέιζμπολ του τένις του ράγκμπι η με της μπαλες του κινγκ κονγκ ;)
Καλημέρα πολλυ νωρίς δε ξυπνάτε κυρία Έλενα? Εγω διαθέτω το κρεβάτι του χατζη το μπρούτζινο το καυλαδερο στη κυρία Έλενα να το αξιοποιήσει γιατί δε ξέρω μου χει μείνει παρθένο αυτό το κρεβάτι και στεναχωριέμαι
Κάτι τέτοιο υποψιαζόμουνΜε ειχε δοκιμαστρια