kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.461
- Πόντοι
- 6.256
Και καπώ αυτοκινήτων καταστρέφει η εν λόγω..Ο Χατζής έφτιαχνε κρεβάτια και η Χατζή τα σπάειγια να παίρνουμε άλλα; Συνωμοσία
![]()
Και καπώ αυτοκινήτων καταστρέφει η εν λόγω..Ο Χατζής έφτιαχνε κρεβάτια και η Χατζή τα σπάειγια να παίρνουμε άλλα; Συνωμοσία
![]()
παιχτη ο χατζης ηταν και ειναι ο μεγαλυτερος κατασκευαστης στην ελλαδα μεταλλικων επιπλων ;)3η γενια
![]()
![]()
παιχτη μαλλον κανεις λαθος ;)Μεγαλύτερος δε σημαίνει και ποιοτικότερος.Γι'αυτό πλέον δεν υπάρχει.Οι μεγάλοι και ποιοτικοί κατασκευαστές επιβιώνουν.
Αν υπάρχει και Χατζής με service αυτοκινήτων τότε είναι η απόλυτη conspiracyΚαι καπώ αυτοκινήτων καταστρέφει η εν λόγω..
Αν υπάρχει και Χατζής με service αυτοκινήτων τότε είναι η απόλυτη conspiracy![]()
![]()
![]()
απολυτα φιλτατεΕίσαι σίγουρος ότι είναι αυτός;Το εργοστάσιο παλιά το είχε στην Ελευσίνα απέναντι από το νοσοκομείο στο Θριάσιο.
Πλακα με κανεις τωρα............![]()
![]()
![]()
...... Σέ κοίταζα .. μόνο αυτό , έβλεπα τήν άνεση τής κίνησης , σέ κάποια στιγμή σκέφτηκα νά σε πλησιάσω & νά σού ζητήσω τό στριγκάκι
.... μετά έπανήλθα στήν τάξη.... & έάν δέν φοράει σκέφτηκα ??![]()
ε κοιτα να δεις ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι διάσημοι σαν εσενα ;) που μοιράζεις αυτόγραφα ;)Πλακα με κανεις τωρα![]()
Ησουν εκει κα δεν ηρθες
Τι να σε πω![]()
Καλημερα κοκορικο μου :-* :-*
Ε καιε κοιτα να δεις ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι διάσημοι σαν εσενα ;) που μοιράζεις αυτόγραφα ;)![]()
![]()
![]()
....ε κοιτα να δεις ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι διάσημοι σαν εσενα ;) που μοιράζεις αυτόγραφα ;)![]()
![]()
![]()
Θα την παρω μαζι και θα κανουμε τρελιτσες στο <<φυσικο τους χωρο>>τελικα δεν το γλυτωνεις με τιποτα το τρελλαδικο ;)![]()
![]()
το πρωτο μαγαζιΑΡΧΙΚΗ - Ψυχιατρική Κλινική Σινούρη
Η Κλινική Σινούρη έχει δεσμευθεί να παρέχει υπηρεσίες ψυχικής υγείας με βασικό στόχο την θεραπεία και την αποκατάσταση από ψυχιατρικά νοσήματα, όπως η κατάθλιψη και η διπολική διαταραχή.sinouri.gr
σουιτα με ολα τα κομφορ
![]()
παω να σου παραγγειλω ξοβυζω στα μετρα σου ;)![]()
![]()
Καλα εσενα οταν ερθω κατα κει (οπως υποσχεθηκα αλλωστε ) θα σε τιμωρησω....
... πέστα φίλε μου καλέ..... ΕΓΩ ΣΙΩΠΩ.....
....![]()
![]()
![]()
![]()
Με ειχε δοκιμαστριαΟ Χατζής έφτιαχνε κρεβάτια και η Χατζή τα σπάειγια να παίρνουμε άλλα; Συνωμοσία
![]()
Αλλα κ υπογειως να προσθεσω, στο πλυσταριο, πισω απο την παλια κομοτα τσι γιαγιαςεγω το ξερω φιλε ;)![]()
αυτος ειναι ο σκοπος της εδω μεσα :- δρα πλαγιως ορθια αλλα και ξαπλωμένη
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχω φιλο φανοποιο χατζηΚαι καπώ αυτοκινήτων καταστρέφει η εν λόγω..
ΥπαρχειΑν υπάρχει και Χατζής με service αυτοκινήτων τότε είναι η απόλυτη conspiracy![]()
![]()
![]()