Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Είσαι σκληρό καργιολάκι, με απαξίωσες κάργα. :S :S
Είσαι σκληρό καργιολάκι, με απαξίωσες κάργα. :S :S
Θελει να μπει στη μεση ο ξεβρακωτος, δεν το καταλαβες ακομα;
Ασε τον παω λάου λάου ... να το ριξει το παραμυθιΘελει να μπει στη μεση ο ξεβρακωτος, δεν το καταλαβες ακομα;
Σε ευχαριστω πολυ !!
Αληθεια (μιας και ειπες Θεα) στο θερινο ηλιοστασιο θα ειμαι Ολυμπο στην γιορτη που διοργανωνεται εκει, με συμμετοχη απο ολη την Ελλαδα ..
ΔΕΝ σας περιμενω ... Σιγα μην ερθετε
Ασε τον παω λάου λάου ... να το ριξει το παραμυθι
Πρωτη φορα θα παω .. Μην σε πω ανακριβειες . Ειμαι καλεσμενη και λεπτομερειες θα μαθω τις επομενες μερες ;)στα Προμηθεια ή κανουν κατι σαν τον Κληδονα και κει?
Σιγα καλε ... Εδω ειπαμε τοσα μπροστα στην καμερα ;)Πω πω ξέχασα αυτόγραφο Έλενα φτιάξε μου ένα και φερτο μου όταν ξαναβρεθούμε τρέχαμε σα παλαβοι να φύγουμε να πάμε στη κωλοδουλεια
Το είδατε όλοι, το μολόγησε, προσπαθεί να με καψουρέψει η κάργχια.....
σωστά γιναν δηλώσεις βαρυσημαντες όλοι μου λένε ζητώ και προχώρα και στα παρακάτω...Σιγα καλε ... Εδω ειπαμε τοσα μπροστα στην καμερα ;)
Καλό βράδυ Έλενα ας μείνουμε εμείς εδώ στη δουλειά τα νυχτοπουλια
κάτι τελευταίο να γελάσεις η κρεβατοκαμαρα που έχουμε σπίτι στο χωριό είναι ενός οίκου που τον λέγανε χατζη και έχει κλείσει. Είδες το όνομα σου πήγαινε σε κρεβάτια πολυτέλειας τυχαίο? Δε νομίζω..
κάτι τελευταίο να γελάσεις η κρεβατοκαμαρα που έχουμε σπίτι στο χωριό είναι ενός οίκου που τον λέγανε χατζη και έχει κλείσει. Είδες το όνομα σου πήγαινε σε κρεβάτια πολυτέλειας τυχαίο? Δε νομίζω..
τελικα δεν το γλυτωνεις με τιποτα το τρελλαδικο ;)Κοριτσαρα μου ....
ΦΙΛΟΥΤΣΕΣ ΠΑΝΤΟΥ :-* :-* :-* :-* :-* :-*
η κρεβατοκαμαρα που έχουμε σπίτι στο χωριό είναι ενός οίκου που τον λέγανε χατζη και έχει κλείσει.
παιχτη ο χατζης ηταν και ειναι ο μεγαλυτερος κατασκευαστης στην ελλαδα μεταλλικων επιπλων ;) 3η γενιαΧαμηλά στην Ηλιουπόλεως ήταν.Ακριβός και ποιοτικά μέτριος.Είχα πάρει κι εγώ ένα κρεβάτι κάποτε από αυτόν.
Ο Χατζής έφτιαχνε κρεβάτια και η Χατζή τα σπάει για να παίρνουμε άλλα; Συνωμοσίαπαιχτη ο χατζης ηταν και ειναι ο μεγαλυτερος κατασκευαστης στην ελλαδα μεταλλικων επιπλων ;) 3η γενια
εγω το ξερω φιλε ;) αυτος ειναι ο σκοπος της εδω μεσα :- δρα πλαγιως ορθια αλλα και ξαπλωμένηΟ Χατζής έφτιαχνε κρεβάτια και η Χατζή τα σπάει για να παίρνουμε άλλα; Συνωμοσία