anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
Σημερα οχι κοκκινο ....
Μαυρο
Σημερα οχι κοκκινο ....
Μαυρο
Κάτι τέτοιο υποψιαζόμουν
μπα πως και το έπαθες να απαντήσεις...?
Ελα γκρινιαρη...μπα πως και το έπαθες να απαντήσεις...?
τρέχω...!!!Ελα γκρινιαρη...
Κατω παραλιατρέχω...!!!
στα βουνά...Κατω παραλια
TSOY στον ιππόδρομοΚατω παραλια
στα βουνά...
ωραίος ο Μιθριδάτης με ιστορία σαν μουσικός εβγαλε και τραγούδι και τρολαρει και τους άλλους.... Αφού έναν από αυτούς τον είδαμε και στο Μέγαρο μαξιμου και να κάνει και προεκλογικό σποτ ίσως δούμε και την Έλενα στο μέλλον εκεί απλά οι κυβερνώντες και της αντιπολίτευσης δεν εχουν καταλάβει την απήχηση σου στο ευρύ κοινό πιστεύω. Θα κλείσω μεταφορική να φέρει το κρεβάτι να δω που θα το στήσω όμως... Χμμμ
Λαγκαδια- πεδιαδες προτεινω ... Στα βουνα εχει κοτρωνες και θα με κανεις βαβαστα βουνά...
TSOY στον ιππόδρομο
Ουτε να το σκεφτεσαι... Σε κανα δυο χρονια θα παω για ψαρεμαωραίος ο Μιθριδάτης με ιστορία σαν μουσικός εβγαλε και τραγούδι και τρολαρει και τους άλλους.... Αφού έναν από αυτούς τον είδαμε και στο Μέγαρο μαξιμου και να κάνει και προεκλογικό σποτ ίσως δούμε και την Έλενα στο μέλλον εκεί απλά οι κυβερνώντες και της αντιπολίτευσης δεν εχουν καταλάβει την απήχηση σου στο ευρύ κοινό πιστεύω. Θα κλείσω μεταφορική να φέρει το κρεβάτι να δω που θα το στήσω όμως... Χμμμ
για να το λες κάτι ξέρεις...Λαγκαδια- πεδιαδες προτεινω ... Στα βουνα εχει κοτρωνες και θα με κανεις βαβα
Τι δεν σε εκατσε το ψωραλογο
θα τους έριχνες χυλόπιτα ε σωστή. Ξέρεις και ψάρεμα εγώ μόνο κυνήγι θα ρθω να με μαθειςΟυτε να το σκεφτεσαι... Σε κανα δυο χρονια θα παω για ψαρεμα
Οχι δεν ξερω ... θα με μαθει ο Αmgik μου το καλοκαιρι....θα τους έριχνες χυλόπιτα ε σωστή. Ξέρεις και ψάρεμα εγώ μόνο κυνήγι θα ρθω να με μαθεις