Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ναι, αλλα θα φερω και τα πορτοκαλια μου μαζιελενα,
στη σκετη συνοδεια μπορεις να ερθεις για φαγητο΄σε απλα σουβλατζιδικα ή σε εβερεστ ή σε καντίνα ή πατσατζιδικο στην αθηνας?
Ναι, αλλα θα φερω και τα πορτοκαλια μου μαζιελενα,
στη σκετη συνοδεια μπορεις να ερθεις για φαγητο΄σε απλα σουβλατζιδικα ή σε εβερεστ ή σε καντίνα ή πατσατζιδικο στην αθηνας?
ε που να σε πάμε καλέ κυρία, σε λαικη αγορα για πατάτες κύπρου?Ναι, αλλα θα φερω και τα πορτοκαλια μου μαζι
Τσου μονο φιλακια και αγκαλιτσεςΣκετη συνοδεια τι ειναι? Δεν παιζει μπαλαμουτι δηλαδη?
κλαιω ......ελενα,
Αυτες ειναι καλες για τηγανι με ειπαν... Ειναι εγκυρο Στηριζειςε που να σε πάμε καλέ κυρία, σε λαικη αγορα για πατάτες κύπρου?
Ειδες πως τα λεει το γλυκουλι μουκλαιω ......
Γεματος αναμνησεις ομως , και φουλαριζες ψυχομπαταριες ;)ξεκιναγες βολτα τεταρτη βραδυ και γυριζες δευτερα νταλα ηλιο κινουμενο μπουρδελο....
Τσου μονο φιλακια και αγκαλιτσες
Απαπαπαπαπαπα ... Για πια με περασες μπρουταλιτο μου Σεμνα πραγματαΓρατζουνισμα μεσαιου δαχτυλου στην κωλοχαραδρα κατα τη συνοδεια παιζει?
Απαπαπαπαπαπα ... Για πια με περασες μπρουταλιτο μου Σεμνα πραγματα
Γενικα να ξες οταν κυκλοφορω γκομενετο που εχει κωλαρα παντα της ζουλαω τα κωλομαγουλα οταν ειμαστε εξω για ποτο...ετσι δειχνεις οτι εισαι alpha male και μαρκαρεις την περιοχη σου...
Mερες που ειναι πασχαλινες ... θα εχειδε συμφέρει η σκέτη συνοδεία, ούτε το φιλί της ανάστασης θα έχει.
Kαλο ξημερωμα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-* Και ενα <<συγχαρητηρια
>> σε οσους ξεχασαν τον << Τασο>>........
Και λέγαμε να μείνουμε ως το ραδιο αρβύλα, αλλά αφού μας διώχνεις θα πάμε στους λαθρομετανάστες, άκαρδη γυναίκα.Kαλο ξημερωμα σε ολους
Εχω ταξιδι γιαβρι μου γι αυτο ...Και λέγαμε να μείνουμε ως το ραδιο αρβύλα, αλλά αφού μας διώχνεις θα πάμε στους λαθρομετανάστες, άκαρδη γυναίκα.