Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Να σε σπρωξω λιγο.. Αυτο ειναι.. Θες?τι ειναι το pegging ρε παιδια?...να αυτομαστιγωθω??
Να σε σπρωξω λιγο.. Αυτο ειναι.. Θες?τι ειναι το pegging ρε παιδια?...να αυτομαστιγωθω??
στην ακρη ...ναι!!!αλλα να μη μαθω τι ειναι το pegging??παιχτη δεν εισαι μοντερνος σαν τον αλλον κοινως (κωλοσφυριχτρακιας) οποτε στην ακρη και εσυ
xaxaxaxaa!!!!!και που δεν ηξερα δεν εχανα καρτι!!ευχαριστω δεν θα παρω!!Να σε σπρωξω λιγο.. Αυτο ειναι.. Θες?
Δλδ φοράς το μαρκουτσι και του το σφυρας στεγνά; Ε ρε γλέντια που καννου μερικοιοιοιοιοι!Να σε σπρωξω λιγο.. Αυτο ειναι.. Θες?
αν σε δούμε και σε τέτοια σκηνή θα τρελαθουμε.Πιστευω ότι θα είσαι και καλή θα σου ταιριαζε και αυτός ο ρόλοςΝα σε σπρωξω λιγο.. Αυτο ειναι.. Θες?
αδελφε ειδες εξελιξη ρε ;) που πας εσυ πες μου τωραΔλδ φοράς το μαρκουτσι και του το σφυρας στεγνά; Ε ρε γλέντια που καννου μερικοιοιοιοιοι!
Αυτο που λεει γνωστος εθνοπατηρ ¨στα τεσσερααααααα"αδελφε ειδες εξελιξη ρε ;) που πας εσυ πες μου τωρα
το στενάχωρο σε αυτη την χωρα ειναι οτι δεν υπαρχει προοδος οπισθοδρομική τελείως :- :thubsdown: :thubsdown:
Eγω το εχω δηλωσει πολλακις , οτι στο σεξ τιποτα δεν ειναι εκτος οριων, αρκει να υπαρχει κοινη συναινεση απο ενηλικα ατομα ! Τοσο απλα ....!!!!Δεκτό να θεωρείτε πως είναι ακραίο, σκληρό, έξω από τον ελληνορθόδοξο τσοντοχαρακτήρα σας και τη νομενκλατούρα του αμιγώς στρέιτ. Στο εξωτερικό όμως αυτό είναι ένα διαφορετικό είδος και η κα. Χατζή έχει πιστεύω κάθε προσόν να το κάνει. Στην τελική δεν σας αρέσει δεν το αγοράζετε δεν σημαίνει πως αυτό τη δεσμεύει να μην κάνει κάποιο fedom βίντεο. Άλλωστε και η τσόντα είναι πειραματισμός και οριακά τέχνη.
Οπως ειπα και παρακατω τιποτα δεν θεωρω ανωμαλια, εκτος της παιδοφιλιας . Καθε ενηλικας εχει το δικαιωμα να εκφραζει την σεξουαλικοτητα του οπως του αρεσει, αρκει να μην ειναι κοντρα στα θελω του - της συντροφου του ..αυτο παλι να εχεις τετοια γυναικαρα να πεθανεις πανω στο κορμι της και να θες να σε πηδηξει αυτη???τετοια ανωμαλια???ημαρτον.
Για το ιδιο λογο που ελαχιστοι συναιτερισμοι γυναικων σε οποιασδηποτε επιχειρηματικη πρωτοβουλια δεν καταληγουν καλα .... Ποσο μαλλον οταν μπαινει το σεξ στη μεση και η ιδιαιτεροτητα του χωρου που ειναι γεματη απροοπταΈλενα καλησπέρα, ως έμπειρη στο χώρο θα ήθελα να μάθω ποιοι κατά τη γνώμη σου είναι οι λόγοι που οι κοπέλες που κάνουν DUO καταλήγουν συχνά να μαλλιο-τραβιούνται. Πως λειτουργεί το όλο κονσεπτ του DUO από τη μεριά των εργαζομένων. Προσπαθείτε να χωρίσετε στα ίσα τα "Δύσκολα" ; Έχετε συνεννοηθεί από πριν τι θα κάνει η μία και τι η άλλη ;
Δώσε μου τα φώτα σου
1992-1997 H ΚΑΛΥΤΕΡΗ 5ΕΤΙΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΩΣ ΤΩΡΑ Η ΧΩΡΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ...ΚΛΑΜΠΑΡΕΣ -ΕΛΛΗΝΑΔΙΚΑ-ΡΟΚΑΔΙΚΑ-ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ-ΜΠΑΡΑΚΙΑ,ο μπαξες ειχε πολλα και καλα ,για ολα τα γουστα και ολες τις τσεπες....Τυχεροί όσοι έζησαν την εποχή με το αργό ακριβό και ελάχιςτο ίντερνετ, χωρις τα γαμωσμαρτφον που όλη την ώρα μπιπ το viber, μπιπ το σμς , που είσαι, γιατί άργησες, σε πόση ώρα θα ρθεις.
Τυχεροί οσοι εζησαν τις ωραίες δεκαετίες που για βράδυ βγαίναμε κατα τις δωδεκάμιση ξεκινώντας απο γλυφάδα, μετά κολωνάκι, μετα κανα άφτερ με φθηνη βενζίνη και νύχτες γεμάτες ζωή ως το πρωί,
Ακρωτήρι λα νότε μερσέντες βαρελάδικο λοφτ , και για τα πουρά η αυτοκίνηση.
Διογένη για τα μπούτια της γαρμπή, αντζελα κλπ κλπ
Συγχωράτε με, ειχα φλας μπακ.
Ολα τα μαθηματα κανουμε εδωΠαραδίδει και μαθήματα αγγλικών το νήμα.
ελενα,Eγω το εχω δηλωσει πολλακις , οτι στο σεξ τιποτα δεν ειναι εκτος οριων, αρκει να υπαρχει κοινη συναινεση απο ενηλικα ατομα ! Τοσο απλα ....!!!!