Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
City of Αlexandroupolis ;)Ο ι. Από πωπωρατσι!
Φιλια.. :-* :-*
Αφιερωμενη στον <<τραμουντανα>>
City of Αlexandroupolis ;)Ο ι. Από πωπωρατσι!
σωμα ελληνιδων αδελφων νοσοκόμων ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ κυρα χατζη :helpsos:Στηριζω
Τι ειναι αυτο
Έχω πάει καλοκαίρι,πολύ όμορφο μέρος.Ο δρόμος μπροστά στον φάρο κλειστός για αυτοκίνητα και τιγκα στον κόσμο.Ακριβώς πίσω από την πρώτη σου φωτογραφία υπάρχει μια ψαροταβέρνα που έχω επισκεφτείCity of Αlexandroupolis ;)
Φιλια.. :-* :-*
Αφιερωμενη στον <<τραμουντανα>>
μοδιστρεςΣτηριζω
Τι ειναι αυτο
Κερια και λιβανια..σωμα ελληνιδων αδελφων νοσοκόμων ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΑΤΟΣ κυρα χατζη :helpsos:
??μοδιστρες
ε μα ειναι δυνατον ημαρτον δηλαδη τωρα τελευταια πολλες στραβες κανεις υποπτοΚερια και λιβανια..
Καλησπέρα Τασουλη
Τωρα αφηνουν λιγο τα αυτοκινητα αλλα δεν ειναι να μενεις ησυχος.. Παιρνουν πινακιδουλες
Δηλαδις ... Εγω παντως ολες ισιες τις βρισκω κ αν ειναι καμμια στραβη καθομαι και την ισιωνω...ε μα ειναι δυνατον ημαρτον δηλαδη τωρα τελευταια πολλες στραβες κανεις υποπτο
ΣαφεσταταΚοίτα, από το να έχετε τα άλλα με τα όργανα της τάξης, χαλάλι οι πινακίδες.
πολλα χρονια της παιρνουν και καλα κανουν απο την πανω πλευρα εχει απλετο χώρο να παρκαρεις στα στενα η τραβιεσαι περα στης γραμμες στον σκλαβενιτη και εισαι μια χαραΤωρα αφηνουν λιγο τα αυτοκινητα αλλα δεν ειναι να μενεις ησυχος.. Παιρνουν πινακιδουλες
Μοδιστρες?? επιμενω...Γουστάρει τις μοδίστρες ο μπραδερίνης μου κυρία Χατζή.
ετσι λενε στο στρατο τους μαχιμους Ι3-Ι4 αντε εδω που εισαι να μαθεις και κατι ;) οχι μονο κωλο βυζι και αγιος ο θεοςΜοδιστρες?? επιμενω...
Καλα τον κοβω τον κωλο και το βυζι.. Θα φορεσω στοληετσι λενε στο στρατο τους μαχιμους Ι3-Ι4 αντε εδω που εισαι να μαθεις και κατι ;) οχι μονο κωλο βυζι και αγιος ο θεος
τι στολη αυτη την λευκη με τα χερακια πισωΚαλα τον κοβω τον κωλο και το βυζι.. Θα φορεσω στολη
:Sτι στολη αυτη την λευκη μετα χερακια πισω
ύστερα εγω φταιω με αυτα που λες τι να κανω να μην απανταω