tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Ελα βρε .. Τι εχουν οι Ρωσσοι ... Ειχα πολυ καλη φιλη Ρωσσιδα του επαγγελματος . Χρονια στην δουλεια αυτη, (τις καλες εποχες) Ολοκληρο σουπερ μαρκετ ανοιξε (Ρωσια) με 20 χρονια στην δουλεια ... Εφυγε ομως την ωρα που επρεπε ;)
Καλημερα
Oλα τα λαμβανω υπ οψιν μου απο οπου και αν προερχονται .. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΩ ΚΑΝΕΝΑ.... Εχω τα ματια και τα αυτια ανοιχτα και το στομα υπο ελεγχο και σε χαμηλες στροφες ..... Εκτος κι αν προκειται γιαΣούπερ μάρκετ???!!!!
Αυτά εσύ να τα βλέπεις και τα λαμβάνεις υπόψη σου ....
Καλα μην νομιζεις οτι ειναι και πολλες πολεις .... Στην τηλeοραση δε, δεν μ αφηνουν να παω, γιατι ειμαι ατακτο κοριτσι της τελευταιες 3000 μερεςΈλενα μήπως ετοιμάζεσαι να γυρίσεις εκπομπή με ταξίδια σε όλη την Ελλάδα ; Γιατί βλέπω φωτογραφίες από πόλη σε πόλη
Καλα μην νομιζεις οτι ειναι και πολλες πολεις .... Στην τηελοραση δε, δεν μ αφηνουν να παω, γιατι ειμαι ατακτο κοριτσι της τελευταιες 3000 μερες
Καλησπερα
Παρα λιγο να δουν , αλλα ας οψεται . Ανωτερα βια απο δικη μου μερια , το ακυρωσε :-Μάλλον δεν έχουν δει πόσο καλά γράφεις στο φακό.
Καλημερα ξενιτεμενη ψυχη :-*
Ωχ, η Έλενα έγινε Λενάρα, μαύρα τα μαντάτα.Όνειρα γλυκά Λεναρα μας καληνύχτα..
Γιατι καλεΩχ, η Έλενα έγινε Λενάρα, μαύρα τα μαντάτα.
Πλατωνικος θα προσθετα... Μην φανταστεις τιποτα προστυχο...Eδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος...
Σιωπώ