kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.071
- Πόντοι
- 6.256
Πολύ σάλιο σήμερα.
Πολύ σάλιο σήμερα.
Σε συνεχεια του προηγουμενου μηνυματος που εγραψα και σε ειπα οτι θα σε πω μετα για κατι που εχει να κανει με σενα , γραφω αυτο.Το ίδιο και εγώ!
Δεν την εχω συναντήσει όμως την εκτιμώ και την σέβομαι γιατί είναι αληθινή και ντόμπρος χαρακτηρας!
Σε συνεχεια του προηγουμενου μηνυματος που εγραψα και σε ειπα οτι θα σε πω μετα για κατι που εχει να κανει με σενα , γραφω αυτο.
Ταπεινη μου αποψη ειναι οτι μερικα εγκριτα μελη του bourdela.com συμπεριλαμβανομενου και εσενα , δεν πρεπει να σταματησεις καταθετεις την αποψη σου για τις υπηρεσιες μερικων κοριτσιων που κανεις ραντεβου, δινοντας την εντυπωση οτι απο την αντιπαραθεση που ειχες, βγηκες νικημενος ...
Γραφεις, και σε οποιον αρεσει. Σιγουρα υπαρχουν πολλοι που θα εκτιμησουν την κριτικη σου
Τονιζω , αποψη μου ειναι αυτο που για δικους σου λογους, μη γνωστους σε εμενα η αλλους, μπορει να θεωρεις λαθος....
Με εκτιμηση
Καλησπερα σας κυρια μου!
Εγω δεν εχω γραψει κριτικες για δυο λογους.
1. Εχω κανει ραντεβου με καποιες κοπελες που ειχαν αρκετες και πολυ καλες κριτικες απο εγκριτους τυπους εδω μεσα, οποτε θεωρουσα οτι δεν συντρεχει λογος να γραψω κατι.
2. Αισθανομαι λιγο περιεργα να γραψω κριτικη για ερωτικη συνευρεση...Απο την αλλη με καθοδηγησαν σωστα οι κριτικες των αλλων. Θα μου πεις επισης οτι το χρωστας να τηρησεις τη φυσικη συνεχεια των πραγματων...
Προς το παρον αισθανομαι αβολα να γραψω κριτικη...
Θα το παλεψω ομως!!
ΕΧΩ ΕΝΑ ΝΕΟ
Κατεβηκαν οι Ρωσσοι και θα μεινουν μεχρι Σαββατο
Πολύ βιαζεσαι. Ανακοινώνεις Νέα για την Παρασκευή τα βγάζεις Πέμπτη. Μας ποσταρεις τραγούδι "Ξημερώνει Κυριακη" την Παρασκευή το βράδυ.Που βιάζεσαι να πας;Ενα υπεροχο βραδυ να εχετε ολοι σας ..... << Ξημερωνει Σαββατοκυριακο να μην λυπαστε. Ειναι ομορφη η ζωη να το θυμαστε>>
Τι να κανω .. Νομος της φυσηςΑτιμοι ράτσα οι Ρώσοι!!!
Σε στερούν από εμάς,αλλά σου φέρνουν και πόνους!!!
Ελα βρε .. Τι εχουν οι Ρωσσοι ... Ειχα πολυ καλη φιλη Ρωσσιδα του επαγγελματος . Χρονια στην δουλεια αυτη, (τις καλες εποχες) Ολοκληρο σουπερ μαρκετ ανοιξε (Ρωσια) με 20 χρονια στην δουλεια ... Εφυγε ομως την ωρα που επρεπε ;)αν υποψιαστώ ότι θα σε γαμήσουν Ρώσοι ... θα τρελαθώ.
Μέχρι τώρα τους γαμούσαμε εμείς τα γυναικάκια...τώρα θα μας γαμούν τα δικά μας? Θα νιώσω κερατάς Έλενη...μη σε παρακαλώ!!!!!!!!
Ξεφυγαμε λιγο ...Είσαι πολύ όμορφη στη φωτό!Έχεις βάλει όπισθεν στο ρολόι σου; Αλλά τι βλέπω αναρτήσαμε...αναρτήσαμε; Με γαύρο και χταποδακι;
ΚαλημεραΚαλημέρα, παντα Υπέροχη Έλενα !!
Ο αναμάρτητος.....βαλετω!Εξ άλλου το πουλί πρέπει να αλλάζει την τροφή κι όχι συνέχεια καβούρι. Και κανένας Ρώσος δε βλάπτει! Να μην ξεχνάμε βέβαια ότι και τα πορτοκάλια είναι πλέον εκτός εποχής κι όχι τόσο εύγευστα!Ξεφυγαμε λιγο ...
Καλημερα :-* :-*
Μπα... Εγω τα πορτοκαλια τα παιρνω κατευθειαν απο το χωραφι.. ΖουμεροταταΟ αναμάρτητος.....βαλετω!Εξ άλλου το πουλί πρέπει να αλλάζει την τροφή κι όχι συνέχεια καβούρι. Και κανένας Ρώσος δε βλάπτει! Να μην ξεχνάμε βέβαια ότι και τα πορτοκάλια είναι πλέον εκτός εποχής κι όχι τόσο εύγευστα!