Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Θα μπορουσε οντως ... Ας το αφησουμε να εξελιχθει ;)Εξυπνη γυναικα εισαι, δεν αντιληφθηκες οτι τρολαρει?
Καλησπερα Αλεξ
Θα μπορουσε οντως ... Ας το αφησουμε να εξελιχθει ;)Εξυπνη γυναικα εισαι, δεν αντιληφθηκες οτι τρολαρει?
Καλησπερα γαβριμΘα μπορουσε οντως ... Ας το αφησουμε να εξελιχθει ;)
Καλησπερα Αλεξ
Θαρρος
Αν ειναι δυνατον.... :- Φυσιολογικος ανθρωπος ειμαι, με τα θετικα μου και τα αρνητικα μου. Και τουλαχιστον μεχρι τωρα, κανενας δεν αντιμετωπισε προβλημα <<λογω υψηλου κυβισμου>> μου ....
Ανιψιε εισαι μεγαλος ψυχολογοςΕννοούσα από θέμα εμπειρίας, όχι κάτι άλλο. Ο θείος71 από πάνω μ’ έχει άχτι γιατί εγώ είμαι τα νιάτα κι’ αυτός με αρθριτικά. Αστον να λέει.
Εννοούσα από θέμα εμπειρίας, όχι κάτι άλλο. Ο θείος71 από πάνω μ’ έχει άχτι γιατί εγώ είμαι τα νιάτα κι’ αυτός με αρθριτικά. Αστον να λέει.
Ανιψιε εισαι μεγαλος ψυχολογος
Καλησπερα γαβριμ
παραδρομηγιαβριμ ρε παπάρα... δεν είναι γάβρος η κοπέλλα
παραδρομη
Ετσι.... Να μαζευομαστε σιγα σιγα Τελικα ο χωρος ειναι τοσο προβλεψιμος
Mηπως εγραψες με λαθος παραθεση ?? Αυτο το σχολιο μου δεν απευθυνοταν σε εσενα ;):-
Για κοπλιμέντο πήγα, τρελός βγήκα. Α ρε Χρηστάρα τα έλεγες αλλά δεν άκουγα...
Καλησπερα και σε σενα <<μυστηριε>> :-*Μια καλησπέρα και στο Ελενάκι!
Που πας?Καλο απογευμα να εχετε ολοι Και μην χολοσκατε , ολα ειναι φλου..... ΕΝΤΕΛΩΣ
Mηπως εγραψες με λαθος παραθεση ?? Αυτο το σχολιο μου δεν απευθυνοταν σε εσενα ;)
forΠου πας?
Eπισης Τονυ :-*Αχ βρε Έλενα, εμείς οι άντρες είμαστε τόσο χαζοί μερικές φορές...
Καλό απόγευμα :-*