troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.980
- Πόντοι
- 5.506
και τα πουλακια κελαηδανε...Ο καιρός θα είναι υπέροχος, η θάλασσα ήρεμη και η μουσική σαγηνευτική.
και τα πουλακια κελαηδανε...Ο καιρός θα είναι υπέροχος, η θάλασσα ήρεμη και η μουσική σαγηνευτική.
και τα πουλακια κελαηδανε...
Που το πας .. Που το πας..
Τι σε εκανε να καταληξεις σ αυτο το συμπερασμα αγαπητε λαγνε των κοντων υπαρξεων..μμμμμμ
άγονη γραμμή η έλενα >
Δεν ξερω αν ειμαι η Αnn, σιγουρα ομως ειμαι ΕΛΛΗΝΙΔΑ απο παππου προς παππου, και αγαπω αυτον τον τοπο, οσο δεν παει αλλο..!!![size=20pt]είσαι η Ελληνίδα Lisa Ann!!![/size]
Σιλικονατη δεν εναι αυτη;Δεν ξερω αν ειμαι η Αnn, σιγουρα ομως ειμαι ΕΛΛΗΝΙΔΑ απο παππου προς παππου, και αγαπω αυτον τον τοπο, οσο δεν παει αλλο..!!!
Καλησπέρα
Σιλικονατη δεν εναι αυτη;
Βεβαιως φυσικοτατη και ομορφοτερη προσθετω.η Ελενα είναι φυσικοτάτη...
Δεν εχει σημασια... Καλο να ειναι το κοριτσι..Σιλικονατη δεν εναι αυτη;
να!! φίλη έλενα το είπες και εσύ ...ο τόπος σε χρειάζεται χε!! χε!! να εκπροσωπήσεις το κλάδο αλλά και τους πολίτες το ξέρω όλοι γκρινιάζουν μην σε χάσουν ..Δεν ξερω αν ειμαι η Αnn, σιγουρα ομως ειμαι ΕΛΛΗΝΙΔΑ απο παππου προς παππου, και αγαπω αυτον τον τοπο, οσο δεν παει αλλο..!!!
Καλησπέρα
Δεν ειναι της μοδας η φιλοπατρια!Δεν ξερω αν ειμαι η Αnn, σιγουρα ομως ειμαι ΕΛΛΗΝΙΔΑ απο παππου προς παππου, και αγαπω αυτον τον τοπο, οσο δεν παει αλλο..!!!
Καλησπέρα
Μακια :-*Βεβαιως φυσικοτατη και ομορφοτερη προσθετω.
Ελα μωρε ασε τις περβολες.. Εχουμε αλλα προβληματα τωρα.. Δεν ξερω ποτε να ξεκινησω ξανα.. Τι λες εσυ?να!! φίλη έλενα το είπες και εσύ ...ο τόπος σε χρειάζεται χε!! χε!! να εκπροσωπήσεις το κλάδο αλλά και τους πολίτες το ξέρω όλοι γκρινιάζουν μην σε χάσουν ..
Για μενα θα ειναι για παντα μοδα!!!Δεν ειναι της μοδας η φιλοπατρια!
Τι κανεις καλε μου φιλεη Ελενα είναι φυσικοτάτη...
Να διαφωνησω λιγο. Αυτη η αμερικανικη πρεμουρα για τα μεγαλα αυτοκινητα τα μεγαλα κτιρια τα μεγαλα βυζια, τα γεμιστα με σιλικονη, εχει αντιαισθητικα αποτελεσματα. Α επισης το <<κοριτσι>> πρεπει να ειναι μια γοητευτικη σαρανταπενταρα!Δεν εχει σημασια... Καλο να ειναι το κοριτσι..
Τι κανεις καλε μου φιλε
Ολα καλα εκει μακρυα?? Εμεις γιορταζουμε την εθνικη μας επετειο .. Σε λιγο καιρο μπορει κ να απαγορευτει η λεξη εθνικη .. :-(