Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ναι.. Μην με διακοπτεις > και φυγει κανενας πόλοςΕίςαι ήδη σε διαδικασία φόρτισης?
Ναι.. Μην με διακοπτεις > και φυγει κανενας πόλοςΕίςαι ήδη σε διαδικασία φόρτισης?
ρε παιχτη να σου πω κατι μεταξυ μας .... εκτος οτι το προφιλ σου λεει τα παντα..... δεν βαρεθηκεςκαλημέρα Έλενα να σου πώ μια σκέψη μου (ή μαλ..ια) οι συναγωνιστές θα με βρίσουν το ξέρω
κοιτά το γραφείο έκλεισε αυτό μπορεί να είναι καρμικο ή τύχη άνοιγμα για νέους ορίζοντες νέα σχέδια ζωής
εκλογές δημοτικές έρχονται βάλε για σύμβουλος αλλά μην σου πώ και για ευρωβουλή... :
Αν ειναι δυνατον.. Ουτε καν εχει περασει απο το μυαλο μουκαλημέρα Έλενα να σου πώ μια σκέψη μου (ή μαλ..ια) οι συναγωνιστές θα με βρίσουν το ξέρω
κοιτά το γραφείο έκλεισε αυτό μπορεί να είναι καρμικο ή τύχη άνοιγμα για νέους ορίζοντες νέα σχέδια ζωής
εκλογές δημοτικές έρχονται βάλε για σύμβουλος αλλά μην σου πώ και για ευρωβουλή... :
ο καθε πολιτικος φορεας εχει συστατικο τους ανθρωπους.σιγα γιαυτο το ζητημα μην ασχοληθουν ολοι αυτοι οι πατρονες.εκτος το οτι θα επεφτε και παντοφλα στα σπιτια τους ,δεν τους συμφερει απο πολλες πλευρες.το κυριοτερο οτι κονομανε ολοι απο την παρανομια,εντος και εκτος εισαγωγικων.το οτι ομως θα επρεπε να υπαρχει κανονιστικο πλαισιο με ορους και αρχες ,ναι ,για να ειναι και ξεκαθαροι οι οροι του παιχνιδιου.επιδει λοιπον κουκλα μου,ειναι δυσκολο να υπαρξουν αυτα που θελεις εσυ και εγω και πολλοι αλλοι βεβαιως,κατσε εκει που καθεσαι και απεφευγε τα σκατα.γιατι ολοι τους περι τετοιων προκειται.φιλια.Αν ειναι δυνατον.. Ουτε καν εχει περασει απο το μυαλο μου
Καποιοι <<οριζοντες>>ομως εχουν ανοιχτει και σιγουρα δεν εχουν αχεση με την πολιτικη ..
Υγ: Αν ομως καποιος πολιτικος φορεας, μου υποσχοταν οτι θα μπορουσε να υπαρξει ενα νομοσχεδιο που θα νομιμοποιουσε την πορνεία και θα ειχε την δυναμη να το επιβάλει , με ορους ομως δημοκρατικους απολυτως κατανοητους στο ευρυ κοινο και αποδεκτους απο την <<ειδικη, ευαισθητη σ αυτα ελληνικη κοινωνια>>... και με συνεχη εποπτεια απο τις αρμόδιες αρχες, που δεν θα επέτρεπε παρεκτροπες.. Ισως τοτε να το σκεφτομουνα
τι θες να πεις?τουλαχιστον τους απαξιω,δεν το βλεπεις?Ο πολιτικός φορέας,
και μετά να αλλάξετε πλευρό.
Eτσι τα εγραψα καλε.. Λες και θα υπαρξουν ποτε ολα αυτα?? Σε κουβεντα να βρισκομαστεΟ πολιτικός φορέας,
και μετά να αλλάξετε πλευρό.
Εννοείται ως προς την προτροπή σου.. Σιγα μην ολα αυτα μπορουσαν να γι ουν πραξη.. Θα καταρρεύσει ολο το συμπαν μετα. Που τοσο ομορφα πλεγμενο εξυπηρετει <<αλλες καταστασεις>>ο καθε πολιτικος φορεας εχει συστατικο τους ανθρωπους.σιγα γιαυτο το ζητημα μην ασχοληθουν ολοι αυτοι οι πατρονες.εκτος το οτι θα επεφτε και παντοφλα στα σπιτια τους ,δεν τους συμφερει απο πολλες πλευρες.το κυριοτερο οτι κονομανε ολοι απο την παρανομια,εντος και εκτος εισαγωγικων.το οτι ομως θα επρεπε να υπαρχει κανονιστικο πλαισιο με ορους και αρχες ,ναι ,για να ειναι και ξεκαθαροι οι οροι του παιχνιδιου.επιδει λοιπον κουκλα μου,ειναι δυσκολο να υπαρξουν αυτα που θελεις εσυ και εγω και πολλοι αλλοι βεβαιως,κατσε εκει που καθεσαι και απεφευγε τα σκατα.γιατι ολοι τους περι τετοιων προκειται.φιλια.
Η πορνεία στην Ελλάδα είναι νόμιμη κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσειςΑν ειναι δυνατον.. Ουτε καν εχει περασει απο το μυαλο μου
Καποιοι <<οριζοντες>>ομως εχουν ανοιχτει και σιγουρα δεν εχουν αχεση με την πολιτικη ..
Υγ: Αν ομως καποιος πολιτικος φορεας, μου υποσχοταν οτι θα μπορουσε να υπαρξει ενα νομοσχεδιο που θα νομιμοποιουσε την πορνεία και θα ειχε την δυναμη να το επιβάλει , με ορους ομως δημοκρατικους απολυτως κατανοητους στο ευρυ κοινο και αποδεκτους απο την <<ειδικη, ευαισθητη σ αυτα ελληνικη κοινωνια>>... και με συνεχη εποπτεια απο τις αρμόδιες αρχες, που δεν θα επέτρεπε παρεκτροπες.. Ισως τοτε να το σκεφτομουνα
Δεν θα δωσω συνεχεια προσωπικα, λογω <<ευαισθητης>> θεσης που βρισκομαιΗ πορνεία στην Ελλάδα είναι νόμιμη κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις
Μ αυτά κ μ αυτά, ξεχάσαμε και τα ευχαριστα..Καύλα μου, τώρα που καλοκαιριάζει, παίζει να μας έρθεις στη Ρόδο να σε χαρούμε κ εμείς?
Μ αυτά κ μ αυτά, ξεχάσαμε και τα ευχαριστα..
Μπορει να έρθω για διακοπες. Καλησπέρα
Μ αυτά κ μ αυτά, ξεχάσαμε και τα ευχαριστα..
Μπορει να έρθω για διακοπες. Καλησπέρα
Κατι ξερεις εσυ...Να τους προσέχεις αυτούνους εκεί είναι περίεργοι.
Θα δειξει.. Κατσε να δω τι καιρο θα έχει..Καλησπέρα καλησπέρα.
Μόνο διακοπές?
Δηλαδή δενννν
Θα δειξει.. Κατσε να δω τι καιρο θα έχει..
Που το πας .. Που το πας..Ο καιρός θα είναι υπέροχος, η θάλασσα ήρεμη και η μουσική σαγηνευτική.